Turfsingel 52, 9711VV GRONINGEN

Woonopp.

61 m2

Omschrijving

Nette en lichte benedenwoning met perfecte indeling op een toplocatie! Vanuit de woonkamer kan genoten worden van de Groningse grachten en is er uitzicht op de Prinsentuin en de Martinitoren. De woning is goed onderhouden, beschikt over 2 slaapkamers, een ruime stadstuin met achterom en een nette keuken en badkamer uit 2018.

Tegenover de woning ligt de Prinsentuin te schitteren achter de Groningse gracht. Daarnaast sta je binnen 5 minuten wandelen op de Grote Markt, waardoor allerhande voorzieningen in de nabije omgevingen aanwezig zijn. Met andere woorden: een toplocatie!

Indeling
Begane grond: afgesloten entree met intercom, trapopgang, toegang tot inpandige berging.
Eerste woonlaag: meterkast (toegankelijk vanaf portiek), entree, hal, ruime woonkamer met open keuken (samen ca. 30m²), 2 slaapkamers van respectievelijk 12m² en 6m², kast met cv-ketel, badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

De tuin is toegankelijk via één van de slaapkamers en via een achterom. De tuin is gelegen op het noordoosten en beschikt over verlichting. Tevens beschikt de woning over een ruime inpandige berging van 9m².

Bijzonderheden
- Lichte benedenwoning op een toplocatie.
- Perfecte indeling: ruime woonkamer met open keuken en 2 slaapkamers van een mooi formaat.
- Verwarmd door middel van een eigen HR cv-ketel uit 2014 en vloerverwarming in de badkamer.
- De keuken is vernieuwd in 2018 en is voorzien van een 5 pits gasfornuis, Smeg oven, vaatwasser, afzuigkap en koelkast.
- Er is sprake van erfpacht, waarvoor een canon van €342,- per jaar wordt betaald.
- Onderdeel van een actieve en gezonde VvE, bijdrage €124,- per maand.
- Het betreft beschermd stadsgezicht Binnenstad.

Kortom, ben je op zoek naar die leuke instapklare benedenwoning op toplocatie? Dan maken wij graag een afspraak om dit leuke huis te laten zien!

Lees meer...
Streetview