Tuinbouwstraat 55, 9717JB GRONINGEN

Woonopp.

62 m2

Omschrijving

Aan een rustige straat in de populaire Noorderplantsoenbuurt ligt deze karakteristieke en uitgebouwde benedenwoning met 2 slaapkamers. De benedenwoning is netjes afgewerkt en goed onderhouden. De achtertuin is van een goed formaat (27m²) waar je heerlijk kunt genieten van de middag- en avondzon.

De Tuinbouwstraat bevindt zich op steenworpafstand van het prachtige Noorderplantsoen. De buurt kenmerkt zich door een mooie mix van bewoning en in de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. De binnenstad ligt op enkele minuten fietsen, net als het UMCG en het Zernike.

Indeling: entree, lange gang met prachtige granitovloer, toilet met fonteintje, slaapkamer 11m² met inbouwkast en moderne en-suite badkamer voorzien van wastafelmeubel en inloopdouche, uitgebouwde woonkamer met halfopen keuken. Deze heerlijke ruimte heeft een plafondhoogte van 2.8 meter, een sfeervolle houtkachel en prachtige lichtval door het vele glas in de serre. Aan de achterzijde van de woning is nog een witgoedruimte met wasmachineaansluiting aanwezig en een comfortabele extra slaap/studeerkamer van 5m².

Vanuit de woonkamer is de tuin bereikbaar. De tuin is 27m² biedt voldoende privacy en is omgeven door lekker veel groen. Met een ligging op het noordwesten kan hier heerlijk genoten worden van de middag- en avondzon.

Bijzonderheden:
- De woning is netjes bewoond en zeer goed onderhouden.
- De buitenzijde van de woning is geheel geschilderd begin 2020 door een schildersbedrijf.
- Mooie stijlkenmerken aanwezig zoals o.a. hoge plafonds, paneeldeuren en een granitovloer.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, gasfornuis met oven en aparte grill, afzuigkap en koelkast.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2011)
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- De VvE is actief met een maandelijkse bijdrage van €50,-.

Geïnteresseerd in deze mooie en uitstekend gelegen benedenwoning met tuin? U bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging.

Lees meer...
Streetview