Tuinbouwstraat 36, 9717JJ GRONINGEN

Woonopp.

95 m2

Omschrijving

Ruime, karakteristieke benedenwoning met prachtige stijlkenmerken op een super plek in de Oranjebuurt. Deze goed onderhouden woning heeft een bijzonder hoog plafond van 3.30 meter hoog in de woonkamer en in de hal is de originele granitovloer nog aanwezig. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig en de achtertuin is gelegen op het zuidoosten.

De Tuinbouwstraat ligt in de populaire Oranjebuurt op steenworpafstand van het Noorderplantsoen. De buurt kenmerkt zich door een mooie mix van bewoning en in de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. De binnenstad ligt op enkele minuten fietsen, net als het UMCG en het Zernike.

Indeling
Begane grond: entree, hal met granitovloer, toilet met fonteintje, zeer royale en lichte woonkamer van 39m² met prachtig hoog plafond van 3.30 meter hoog en openslaande deuren naar de tuin, keuken met eenvoudige keukenopstelling van 12m², slaap/werkkamer 8m², badkamer met bad, douche, wastafel en aparte ruimte met wasmachineaansluiting en CV-ketel.

Eerste verdieping: slaapkamer 15m², dakterras 7m².

De tuin is gelegen op het zuidoosten en is iets meer dan 12 meter diep en heeft een totaal oppervlakte van ca. 40m². Achter in de tuin is een praktische tuinschuur van 7m².

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden benedenhuis met een slaapkamer op de verdieping.
- De woning wordt verwarmd door een HR cv-ketel (bouwjaar 2014)
- In de woonkamer is een houtkachel aanwezig waarvoor een nieuwe dubbelwandige pijp is geplaatst.
- In de woonkamer is een mooie eikenvloer aanwezig.
- Deze benedenwoning maakt onderdeel uit van een niet actieve VvE van 2 woningen.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap.
- De elektra in deze woning is vorig jaar vernieuwd en de groepenkast is nu voorzien van 9 groepen.
- Het buitenschilderwerk is uitgevoerd in 2019.

Kortom bent u op zoek naar een goed onderhouden en sfeervolle benedenwoning dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview