Tuinbouwstraat 100-B, 9717JN GRONINGEN

Woonopp.

78 m2

Omschrijving

Gelegen op een prachtige locatie vlakbij het Noorderplantsoen! Het appartement bestaat uit een woonkamer, dichte keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Vanuit de keuken is het balkon te bereiken welke gelegen in op het zonnige zuiden. In de woning zijn vele authentieke elementen bewaard gebleven. Door de hoge plafonds en de grote raampartijen is het appartement erg licht.

De Plantsoenbuurt is een leuke, hippe stadswijk. De Tuinbouwstraat is gelegen in het midden van de wijk en is een rustige straat met in de nabije omgeving diverse winkels en gezellige horecagelegenheden. Het Noorderplantsoen is op loopafstand te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Overloop, woonkamer aan de voorzijde met grote ramen en schouw totaal 19m², slaapkamer aan de voorzijde met kastenwand 15m², slaapkamer achterzijde 15m², keuken 9m² met toegang naar het balkon 9m², badkamer met toilet, wastafel en douche 3m².

De woning dient gerenoveerd te worden. Woonkamer en slaapkamer voorzijde zijn deels voorzien van dubbele beglazing en aan de achterzijde is het appartement volledig voorzien van dubbelglas.

Bijzonderheden:
- fraaie architectuur
- geweldige locatie
- loopafstand van Noorderplantsoen en diverse horecagelegenheden
- twee slaapkamers
- gedeeltelijk dubbelglas
- mogelijkheid voor het aanpassen van de indeling
- ook zeer goede verhuurmogelijkheden

Lees meer...
Streetview