Timorstraat 38, 9715LG GRONINGEN

Woonopp.

150 m2

Perceelopp.

140 m2

Omschrijving

Superzuinige nieuwbouwwoning met heel veel leefruimte (150m²) en mogelijkheid voor werken aan huis. De woning heeft een royale woonkamer met open keuken, groot balkon van 23m², 4 ruime slaap/werkkamers en twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Deze zo goed als nieuwe woning, bestaande uit vier woonlagen, is duurzaam gebouwd met moderne isolatiematerialen, door gebruik van kunststof kozijnen onderhoudsvriendelijk en uitgerust met energiezuinige apparatuur. De woning is voorzien van triple glas (drielaags glas in plaats van het standaard dubbel glas), vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, er is een energiezuinig ventilatiesysteem met een CO2 aangestuurde afvoer van lucht. De zonneboiler met zonnecollectoren zorgt onder andere voor warm water voor de vaatwasser en de wasmachine. Daarnaast hebben de eigenaren nog zonnepanelen aangebracht waardoor er een zeer energiezuinige woning is ontstaan.

De woning is gelegen aan de Timorstraat in de populaire Korrewegwijk. In de directe omgeving zijn alle voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, scholen en sportvoorzieningen. Daarnaast ligt het Molukkenplantsoen op circa 100 meter afstand. Het stadscentrum ligt op circa 10 minuten fietsafstand en ook met het openbaar vervoer en met de auto is de locatie zeer goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet, werkkamer 14m², achterkamer 10m², achterhal/bergruimte met toegang tot de twee achtergelegen parkeerplaatsen op eigen terrein.

Eerste verdieping: overloop, woonkamer met open keuken van samen 44m² met brede schuifpui naar het zonnige terras van 23m² gelegen op het westen. Deze woonverdieping heeft grote raampartijen en is daardoor heerlijk licht. Op de vloer, die voorzien is van vloerverwarming, liggen moderne antracietkleurige vloertegels.

Tweede verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers van 19m² en 17m², badkamer met ruime douchehoek, 2e toilet en net wastafelmeubel.

Derde verdieping: via een vlizotrap is deze ruime zolder toegankelijk waar de technische installaties aanwezig zijn. Vanaf 1,5 meter hoogte gemeten is deze ruimte 19m² groot.

Bijzonderheden:
- Zeer energiezuinige woning met o.a. triple glas, zonneboiler, zonnepanelen en vloerverwarming.
- Zeer onderhoudsvriendelijke woning met kunststof kozijnen.
- De woning is voorzien van elektrische buitenzonwering boven het terras.
- Diverse indelings- en gebruiksmogelijkheden door de 'extra woonlaag' op de begane grond. Onder meer geschikt voor een bedrijf aan huis.
- Nette keuken (2010) met de volgende inbouwapparatuur: combi-oven, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer.
- Kortom een zeer ruim woonhuis, dat goed is afgewerkt en zeker een bezichtiging waard is.

Lees meer...
Streetview