Tarweplein 10, 9734AL GRONINGEN

Woonopp.

159 m2

Perceelopp.

235 m2

Omschrijving

Aan een rustig pleintje ligt deze super afgewerkte halfvrijstaande woning. De woning is gebouwd in 2011 en is voorzien van diverse energiebesparende maatregelen. De moderne keuken en badkamer zijn hoogwaardig afgewerkt en de woning heeft 4 slaapkamers.

De kindvriendelijke woonwijk Ruischerbrug kenmerkt zich door een gemoedelijke sfeer. In de omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen zoals scholen, kinderopvang en een veelzijdig winkelaanbod aanwezig. Het centrum van de stad ligt op ca. 15 fietsminuten en voor het autoverkeer is de locatie dichtbij uitvalswegen goed te noemen.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, toilet, bergkast, woonkamer met openslaande deuren naar de tuin en luxe open Siematic keuken (samen ca. 50m), bijkeuken.

De tuin is netjes en onderhoudsvriendelijk aangelegd en in 2015 is er achter de aangebouwde schuur een royale overkapping gebouwd van ca. 22m. Aan de voorzijde is een eigen oprit voor meerdere auto's en naast de woning is een houten berging van 11m gebouwd.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers van 13m, 7m en 12m, luxe en moderne badkamer met whirlpool, stortdouche, dubbele wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping:
Overloop met technische installaties (HR cv-ketel, WTW unit en zonneboiler), grote zolderkamer van 23m met hoge nok (hoogste punt 4.5 meter).

Bijzonderheden:
- De woning is recent gebouwd en is energiezuinig en heeft een (voorlopig) energielabel A.
- De luxe Siematic keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-magnetron, koelkast, koffiemachine.
- De woning wordt verwarmd door een HR cv-ketel en heeft daarnaast een zonneboiler en een Warmte-terugwin-unit.
- De woning is goed afgewerkt en netjes bewoond.
- De woning grenst aan een rustig pleintje en achter aan een brede groenzone met speelfaciliteiten.

Lees meer...
Streetview