't Rietcarré-ong, 9746 GRONINGEN

Vraagprijs

€ 354.500 vrij op naam

Woonopp.

157 m2

Perceelopp.

300 m2

Omschrijving

verkoop in volle gang. Interesse? Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.
De volledige verkoopinformatie is beschikbaar bij de makelaarskantoren. Meer informatie over het project en de woningen is bij de verkopende makelaars verkrijgbaar.

Vrij aan het water wonen met de gemakken van de stad dichtbij? Dat kan in 't Rietcarré, 29 nieuw te
bouwen vrijstaande woningen in het Reitdiep. De moderne drielaagse woningen bieden vooral gezinnen een fantastische leefruimte om samen in op te groeien en te genieten van de luwte van de stad.

De wijk Reitdiep ligt in het noordwesten van de stad Groningen en is relatief nieuw. U geniet hier van de vrijheid van vrijstaand wonen en veel leefruimte, maar vindt toch alles van de stad binnen handbereik. 't Rietcarré zal worden gebouwd tussen de Professor Uilkensweg en de Hoogeweg.

De entrees komen aan de binnenzijde van het gebied. Via een riante voortuin en parkeerruimte op de eigen kavel betreedt u een moderne, in rode bakstenen opgetrokken vrijstaande woning. De gevel aan de waterzijde is voorzien van een fraaie in het oog springende raampartij. Aan deze zijde zijn de woningen aan elkaar verbonden met een ommuurde tuindeur naar het terras. Vrijstaand, maar aan één zijde visueel toch geschakeld: vrijheid en verbondenheid in optima forma.

De kavels variëren van ruim 300 m² tot maar liefst ruim 475 m², waarvan met name de kavels op de hoeken zeer royaal zijn te noemen. De woningen bestaan uit drie lagen met een plat dak.

Op de begane grond geniet u van een grote living met een open keuken en bovendien een ruime bergruimte. De eerste verdieping bestaat standaard uit drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping vindt u een open ruimte die u optioneel volledig naar wens kunt indelen. Door de gekozen architectuur geniet u van drie gelijkwaardige verdiepingen. Ook op de tweede verdieping
kunt u al uw woonwensen kwijt: van grote werkruimte tot extra (slaap)kamers.

De basiswoning kent vele mogelijkheden om het naar eigen wensen aan te passen, naast het uitbouwen aan de voorzijde kan ook de berging bij het woonhuis worden aangetrokken. Hierover kunnen wij u goed informeren bij de start verkoop op 30 mei aanstaande.

Bijzonderheden:
- Vrijstaande woning met moderne architectuur
- Gelegen aan het water met daaraan een eigen terrasvlonder
- Veel mogelijkheden om de woning naar eigen wens in te delen
- Diepe tuin van meer dan 14 meter diep aan een rustige straat
- Gelegen in de populaire woonwijk Reitdiep met volop voorzieningen in de directe omgeving aanwezig
- 2 parkeerplaatsen op eigen terrein

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de projectsite www.rietcarre.nl of kunt u met een van de verkopende makelaars contact opnemen.

Lees meer...
Streetview