't Holtstek 23, 9781NJ BEDUM

Vraagprijs

€ 199.000 kosten koper

Woonopp.

113 m2

Perceelopp.

256 m2

Omschrijving

Ruime hoekwoning gelegen in een kindvriendelijke straat in het mooie Bedum. De woning beschikt over een ruime achtertuin gelegen op het westen. Het woonhuis heeft een praktische indeling, maar dient aan de binnenzijde volledig gemoderniseerd te worden. Vlak naast de woning is een eigen garagebox voorzien van elektra aanwezig.

Het dorp Bedum ligt ten noorden van de stad Groningen. Het gezellige centrum van Bedum met talrijke voorzieningen is op de fiets makkelijk te bereiken. Ook basisonderwijs, speelgelegenheid en sportvoorzieningen bevinden zich binnen handbereik. De woning is gelegen in een kindvriendelijke, rustige woonstraat op loopafstand van het centrum van Bedum. De stad Groningen ligt op circa 15 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet met fontein, afgesloten trapopgang met trapkast, woonkamer van ca. 32m², eenvoudige keuken met witgoedaansluiting van ca. 6m².

Eerste verdieping: overloop, trapopgang, 3 slaapkamers van respectievelijk 6m², 11m² en 12m², eenvoudige badkamer met zitbad, 2e toilet, wastafel en witgoedaansluiting van 4m².

Tweede verdieping: overloop met CV-ketel, slaapkamer van 20m² met inbouwkast.

De achtertuin is zowel via de zijkant van de woning als via de brandgang aan de achterkant van de tuin te bereiken en gelegen op het westen. Daarnaast is er een stenen berging voorzien van elektra in de tuin aanwezig.

Bijzonderheden
- Zowel garagebox als berging zijn voorzien van elektra.
- De woning dient gemoderniseerd en opgeknapt te worden.
- Ruime achtertuin van ca. 100m² gelegen op het westen.
- Begane grondvloer is reeds verstevigd.
- HR CV-ketel is eigendom (bouwjaar 1996).
- De weg waaraan de woning gelegen is, is doodlopend en daardoor lekker rustig.

Lees meer...
Streetview