Surinamestraat 6, 9715PV GRONINGEN

Woonopp.

167 m2

Perceelopp.

288 m2

Omschrijving

Royaal wonen in een groene en rustige omgeving met alle stadsvoorzieningen binnen handbereik?
Kom dan eens kijken bij deze ruime en goed onderhouden gezinswoning met 4 woonlagen en leuke, zonnige tuin op het westen. Deze nette woning heeft een woonkamer met open keuken van 44m², 5 ruime slaapkamers vanaf 15m² en 2 badkamers! De tuin is fraai aangelegd en is gelegen op het westen. Op het dak van de woning zijn 9 zonnepanelen aanwezig en het woonhuis heeft een energielabel A.

Het huis is gelegen in de gezellige West-Indische buurt (Korrewegwijk). Om de hoek vindt u het Molukkenplantsoen en voorzieningen als scholen en supermarkten zijn op slechts 5 minuten loopafstand. De binnenstad van Groningen is te bereiken in slechts 10 minuten fietsen. Er is genoeg plaats om uw auto in de straat te parkeren en u bent met slechts 2 minuten rijden op de ringweg van Groningen. Ook voor kinderen is de buurt ideaal: de rustige omgeving en de vele speelvoorzieningen maken dat ze zich er snel thuis zullen voelen.

Indeling
Begane grond: woningentree, hal, toilet, lichte woonkamer met open keuken (samen 44m²) met grote schuifpui naar de tuin. Door de extra hoogte in het uitgebouwde deel van de woonkamer geeft het de woonkamer een licht en speels karakter. De hal, woonkamer en keuken zijn in 2022 voorzien van vloerverwarming. De tuin is gelegen op het westen en achterin de tuin is een praktische fietsenschuur (12m²) aanwezig waar door een extra deur ook de mogelijkheid is om een bakfiets of motor te stallen.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer 15m² welke thans in gebruik is als thuisbioscoop (voor de liefhebber ter overname), slaapkamer 15m² inclusief kastenwand, badkamer met bad, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping: overloop, slaapkamer 15m², slaapkamer 15m² inclusief kastenwand en een en-suite badkamer, deze badkamer van 6m² heeft een nette inloopdouche, wastafel en een 3e toilet. Tevens bevindt zich daar de technische ruimte met het warmte-terugwin-systeem en de CV-ketel.

Derde verdieping: ruime verdieping welke als slaapkamer of als 2e woonkamer/chillroom (23m²) gebruikt kan worden met toegang tot een dakterras van 11m². Daarnaast is er nog een bergruimte aanwezig met de witgoedaansluitingen en een wastafel.

Bijzonderheden:
- Lichte en zeer ruime woning.
- Energielabel A.
- Energiezuinig, voorzien van een warmte-terugwin-systeem, 9 zonnepanelen en HR++ glas.
- Verwarming door middel van een HR cv-ketel (bouwjaar 2016).
- De keuken (2022) is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combimagnetron, vaatwasser, oven,
koelkast, vriezer, inductiekookplaat en een afzuigkap.
- Ruime tuin gelegen op het westen met fietsenschuur (ook toegankelijk via de afgesloten achterom).
- Groepenkast is reeds vernieuwd en voorzien van 10 groepen.
- Er is reeds een glasvezelaansluiting in de woning aanwezig.
- Gelegen in kindvriendelijke, rustige en groene omgeving.

Lees meer...
Streetview