Surinamestraat 6, 9715PV GRONINGEN

Woonopp.

168 m2

Perceelopp.

288 m2

Omschrijving

Een zeer goed onderhouden riant woonhuis met 4 woonlagen en leuke en zonnige tuin op het westen. Deze nette woning heeft een woonkamer met open keuken van 44m², 5 ruime slaapkamers vanaf 15m² en 2 badkamers! De tuin is fraai aangelegd en is gelegen op het westen. Op het dak van de woning zijn 9 zonnepanelen aanwezig.

Het huis is gelegen in de gezellige West-Indische buurt (Korrewegwijk). Voorzieningen als scholen en supermarkten zijn op slechts 5 minuten loopafstand. De binnenstad van Groningen is te bereiken in slechts 10 minuten fietsen. Er is genoeg plaats om uw auto in de straat te parkeren en u bent met 5 minuten rijden op de ringweg van Groningen. Ook voor kinderen is de buurt ideaal: de rustige omgeving en de vele speelvoorzieningen maken dat ze zich er snel thuis zullen voelen.

Indeling
Begane grond: entree, hal, toilet, lichte woonkamer met open keuken (samen 44m²) met grote schuifpui naar de tuin. De tuin is gelegen op het westen en achterin de tuin is een praktische fietsenschuur (12m²) aanwezig.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer 15m², slaapkamer 15m² inclusief kastenwand, badkamer met bad, wastafel en 2e toilet.

Tweede verdieping: overloop, slaapkamer 15m², slaapkamer 15m² inclusief kastenwand en een en-suite badkamer, deze badkamer van 6m² heeft een nette inloopdouche, wastafel en een 3e toilet.

Derde verdieping: ruime verdieping welke als slaapkamer of als 2e woonkamer/chillroom (23m²) gebruikt kan worden met toegang tot een dakterras van 11m². Daarnaast is er nog een bergruimte aanwezig met de witgoedaansluitingen.

Bijzonderheden:
- Lichte en zeer ruime woning.
- Het is een energiezuinige woning, voorzien van een warmte-terugwin-systeem, 9 zonnepanelen en HR++ glas.
- Verwarming door middel van een HR cv-ketel (bouwjaar 2016).
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, oven, vriezer, 2 koelkasten, gaskookplaat en een afzuigkap.
- Ruime tuin gelegen op het westen met fietsenschuur (ook toegankelijk via de afgesloten achterom).
- Gelegen in kindvriendelijke, rustige en groene omgeving.

Lees meer...
Streetview