Surinamestraat 20, 9715PV GRONINGEN

Woonopp.

165 m2

Perceelopp.

132 m2

Omschrijving

Deze Plantsoenwoning aan de Surinamestraat 20 is ideaal voor mensen die graag in een rustige, groene omgeving wonen maar wel willen genieten van alle voordelen die de stad te bieden heeft. Deze ruime woning uit 2004 met maar liefst 4 woonlagen, is ideaal voor gezinnen of mensen die veel ruimte nodig hebben voor hobby of werk. Het betreft een goed onderhouden tussenwoning met een tuin op het noordwesten en een dakterras van 11 m aan de voorzijde van de woning.

Het huis is gelegen in de gezellige West-Indische buurt. Voorzieningen als scholen en supermarkten zijn op slechts 5 minuten loopafstand. De binnenstad van Groningen is te bereiken in slechts 10 minuten fietsen. Er is genoeg plaats om uw auto in de straat te parkeren en u bent met 5 minuten rijden op de ringweg van Groningen. Ook voor kinderen is de buurt ideaal: de rustige omgeving en de vele speelvoorzieningen maken dat ze zich er snel thuis zullen voelen.

Begane grond:
U komt binnen in de lichte hal die toegang biedt tot het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. Als u door de hal loopt, komt u uit in de ruime woonkamer, welke aan de achterzijde is voorzien van een verhoogd plafond. In combinatie met de brede schuifpui naar de tuin, zorgt dit voor een ruimtelijk gevoel. De woning beschikt over een open keuken in een hoekopstelling, voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-magnetron. De woonkamer met open keuken meten samen 43,5 m.

Eerste verdieping:
Hier vindt u twee slaapkamers van elk 15 m , een moderne badkamer met ligbad, separate douche, zwevend toilet en wastafel. De slaapkamers zijn voorzien van grote ramen, waardoor er veel lichtinval is in beide kamers. Ook de badkamer is ruim en licht.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping zijn eveneens een tweetal slaapkamers gerealiseerd. Deze slaapkamers zijn beide 15 m en beschikken over grote raampartijen met veel lichtinval. De kamers zijn ook geschikt om in te richten als kantoor- of hobbyruimte. Op deze verdieping bevindt zich tevens de technische ruimte.

Derde verdieping:
Anders dan de meeste woningen in de straat, beschikt deze woning over een derde verdieping. De verdieping bestaat uit een grote kamer van maar liefst 30 m, raampartijen aan voor- en achterzijde en heeft twee openslaande deuren naar het dakterras van 11 m.
Deze verdieping is ideaal als hobby- of werkruimte.

Bijzonderheden:
- Ruim woonhuis, bestaande uit vier woonlagen!
- Het is een energiezuinige woning, voorzien van een warmte-terugwin-systeem en HR++ glas.
- De woning beschikt over energielabel A.
- Voorzien van zonnig dakterras op het zuidoosten.
- De woning kenmerkt zich door vele raampartijen die voor veel lichtinval zorgen.
- Gelegen in kindvriendelijke, rustige en groene omgeving.
- Ruime tuin op het noordwesten, welke met zorg is aangelegd
- Berging aan de achterzijde, ook te bereiken via achtergelegen gang.
- Voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Lees meer...
Streetview