Stitswerderlaan 6, 9995PC KANTENS

Vraagprijs

€ 249.000 kosten koper

Woonopp.

113 m2

Perceelopp.

3.214 m2

Omschrijving

VANWEGE DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING ZIJN ALLE BESCHIKBARE BEZICHTIGINGSPLEKKEN INGEVULD EN KUNNEN WIJ DERHALVE HELAAS GEEN NIEUWE AFSPRAKEN MEER INPLANNEN. U kunt eventueel uw belangstellig kenbaar maken via e-mail of de bezichtigingsknop op Funda, voorzien van uw naam, telefoonnummer en mailadres.

Op een prachtige locatie aan de rand van het dorp Kantens ligt dit vrijstaande woonhuis met aangebouwde garage en schuur op een royaal perceel. Het woonhuis is gebouwd in 1930 en door de vrije ligging en het grote perceel biedt het goede mogelijkheden voor het houden van kleinvee. Het woonhuis verdient modernisatie maar heeft veel mogelijkheden door de grote hoeveelheid ruimte op de begane grond.

De woning ligt aan de rand van het wierdedorp Kantens. Dit leuke en karakteristieke dorp heeft ca. 950 inwoners. In het dorp zijn voorzieningen aanwezig zoals een basisschool en kinderopvang. Het dorp ligt op korte afstand van de dorpen Uithuizen en Middelstum waar alle primaire voorzieningen aanwezig zijn. De stad Groningen ligt op ca. 20 autominuten en is eveneens goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Indeling
Begane grond: woningentree, hal, woonkamer 22m² met openslaande deuren naar de tuin, woonkeuken 17m² voorzien van nette keukenopstelling met inbouwapparatuur, toilet, slaapkamer 11m², badkamer 4m² met douche en wastafel, slaapkamer 12m², inpandige schuur met bijkeuken functie 45m² (4.83m bij 9.27m) met daarin aanwezig een cv-kast, aangebouwde garage 74m² met daarin aanwezig een paardenbox (6.14m bij 12.13m).

Verdieping: overloop, slaapkamer voorzijde 10m², slaapkamer achterzijde 8m² met deur naar de bergzolder van de inpandige schuur.

Het woonhuis ligt op een ruim perceel van 3.214m² met aan de voorzijde een eigen oprit met toegang tot de garage. Rondom het woonhuis is een siertuin aanwezig met veel privacy. In de tuin is een kas aanwezig van 6 bij 7 meter. Achter het woonhuis is een vervallen schapenstal aanwezig. Op de achterste helft van het perceel is een weiland aanwezig wat goed geschikt is voor het houden van schapen of pony's.

De garage aangebouwd aan het woonhuis verkeert in slechte staat en dient vernieuwd te worden. Hetzelfde geldt voor de achtergelegen schapenstal. De daken van de aangebouwde garage en de schapenstal zijn voorzien van asbesthoudende golfplaten.

Bijzonderheden:
- De elektra installatie is reeds vernieuwd en voorzien van 8 groepen met aardlekschakelaars.
- Verwarming door middel van een HR cv-ketel.
- Door de grootte van het perceel zijn er goede mogelijkheden voor het houden van kleinvee.
- Het woonhuis dient gemoderniseerd te worden.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, vaatwasser, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap.

Lees meer...
Streetview