Sterrebosstraat 3, 9725JN GRONINGEN

Woonopp.

199 m2

Perceelopp.

191 m2

Omschrijving

Het betreft een halfvrijstaande woning, welke in 2020 gebouwd is aan de Sterrebosstraat. De woning is gasloos, is voorzien van energielabel A+++, luxe uitgevoerd, beschikt over een royale keuken, 4 slaapkamers, 3 badkamers en heeft een eigen garage én parkeerplaats. De woning is gelegen aan de zuidkant van het stadscentrum tegenover een speelplaatsje. Kortom, nieuw wonen in een prachtige historische omgeving!

De woning is gelegen in de Herewegbuurt. Zowel het Groningse stadscentrum als allerhande voorzieningen en eetgelegenheden zijn in de buurt aanwezig. Het hoofdstation is op loopafstand gelegen en uitvalswegen zijn eenvoudig te bereiken. Op 125 meter afstand komt het Zuiderplantsoen te liggen, waar van het groen genoten kan worden.

Wat betreft de indeling van de woning:
Kelder: De woning beschikt over een provisiekelder, welke via de keuken toegankelijk is. Hier zijn tevens de waterontharder en drukopvoerder aanwezig.

Begane grond: Via de entree bereikt u de hal van de woning, waar het toilet, de meterkast en de licht eikenhouten trapopgang zich bevinden. Vervolgens komt u de woonkamer met open keuken binnen (samen 63m²). Deze ruimte heeft een akoestisch plafond en voelt door de grote raampartijen en hoge plafonds (2,9 meter hoog) licht en ruimtelijk aan. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat, Quooker, vermaler, ruime koel-vriescombinatie, oven en vaatwasser. Via openslaande deuren kunt u de tuin bereiken, die gelegen is op het zuidwesten. De tuin is fraai aangelegd en beschikt over veel privacy. Achterin de tuin bevindt zich de garage, welke in geïsoleerde spouw is uitgevoerd en voorzien is van elektra, warm en koud water, elektrische roldeur met beveiliging, triple beglazing en een oplader voor de elektrische auto. Aan de buitenzijde van de garage is tevens een eigen parkeerplaats te vinden. Daarnaast is er de optie om nog een parkeerplaats te huren.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers. De slaapkamers zijn 24m² en 17m² groot en beschikken beide over een badkamer, welke vanuit de slaapkamer toegankelijk zijn. De badkamer aan de voorzijde is voorzien van een dubbele wastafel en inloopdouche. De badkamer aan de achterzijde is voorzien van een vaste wastafel en inloopdouche. Tevens is er op deze verdieping een toilet aanwezig en een ruimte voor de wasmachine en wasdroger.

Tweede verdieping: Deze verdieping beschikt over twee slaapkamers van 19m² en 15m². De slaapkamer aan de achterzijde heeft tevens toegang tot het balkon van 4m². Op de tweede verdieping is ook een badkamer, welke is voorzien van een inloopdouche, ligbad en grote wastafel. Tot slot zijn op deze verdiepingen de installaties te vinden, welke in een aparte ruimte geborgen zijn.

Wat betreft de bijzonderheden van de woning:
- Gebouwd onder architectuur met luxe materialen, bijzondere teruggelegde voeg en houtwerk van Padoek.
- Beschikt over een ruime geïsoleerde garage, voorzien van een brede elektrische deur.
- Beschikt over een eigen parkeerplaats met de mogelijkheid een 2e parkeerplaats te huren.
- Eigen oplader van 11 kWh voor elektrische auto.
- Voorzien van energielabel A+++.
- De woning is gasloos.
- De woonkamer is voorzien van een akoestisch plafond.
- Voorzien van triple beglazing, waarbij aan de voorzijde akoestische folie is aangebracht.
- Voorzien van een WTW-systeem.
- Verwarming middels Daikin luchtwaterwarmtepomp (300L boilervat).
- Voorzien van waterontharder en drukopvoerder.
- Voorzien van 15 zonnepanelen.
- Een aantal ruimten zijn voorzien van lichtsensoren (Philips Hue systeem).
- Onder de gehele woning is een kruipruimte aanwezig.

Lees meer...
Streetview