Steenuil 6, 9781RL BEDUM

Woonopp.

230 m2

Perceelopp.

539 m2

Omschrijving

Aan een rustige straat gelegen royaal vrijstaand woonhuis met garage. De woning beschikt over veel leefruimte op de begane grond, waaronder een woonkamer een aparte tuinkamer en 5 slaapkamers boven. De tuin rondom de woning is fraai aangelegd en ligt op het zuiden.

Bedum heeft een centrale ligging en in het dorp zijn alle primaire voorzieningen aanwezig. Op loopafstand van het woonhuis zijn de sportvelden, het overdekte zwembad en het treinstation gelegen. Daarnaast heeft Bedum een ruim winkelaanbod met diverse supermarkten, meerdere scholen en sportvoorzieningen en een bakker die wereldberoemd is in Bedum en omstreken. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- treinverbindingen aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree, trapopgang, toilet, woonkamer met open keuken samen ca. 60m met veel lichtinval, tuinkamer ca. 24m welke vele gebruiksmogelijkheden biedt, bv. als werkkamer, kinderkamer, slaapkamer etc., garage 20m met veel opbergruimte.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer 8m met toegang tot het balkon, bergruimte met witgoedaansluiting, slaapkamer 18m met bergruimte achter de knieschotten en toegang tot het balkon, slaapkamer 15m met eveneens bergruimte achter de knieschotten, separaat toilet, slaapkamer 23m, ruime en lichte badkamer 11m met bubbelbad, douche en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: overloop met zolderberging 17m, slaapkamer 12m.

Er is een oprit aanwezig welke geschikt is voor meerdere auto's en in de tuin staat een houten tuinberging.

Bijzonderheden:
- Zeer veel leefruimte; in totaal 230m woonoppervlakte excl. garage.
- De woning heeft goede mogelijkheden om wonen en werken te combineren.
- Het geheel is zeer degelijk gebouwd (bouwjaar 2001) en is goed geoleerd.
- De woning wordt verwarmd door middel van een HR cv-ketel en is volledig voorzien van dubbele beglazing.
- Fraaie tuin op het zuiden en het westen met veel privacy.
- Gelegen aan een groenstrook, dus geen directe overburen.
- Een oprit met de mogelijkheid voor meerdere auto's.
- Kortom een woning met veel mogelijkheden op een prachtige plek!

Lees meer...
Streetview