Stationsweg 38, 9781CJ BEDUM

Vraagprijs

€ 275.000 kosten koper

Woonopp.

152 m2

Perceelopp.

615 m2

Omschrijving

Aan de doorgaande Stationsweg ligt dit karakteristieke vrijstaande woonhuis met aangebouwde garage op een ruime kavel. Het woonhuis dient geheel gerenoveerd te worden van binnen en van buiten. Door de indeling en maatvoering is deze woning de grondige opknapbeurt zeker waard. De achtertuin is gelegen op het westen en is ca. 26 meter diep.

Het dorp Bedum heeft goede winkelvoorzieningen in het dorp en er zijn tal van verenigingen en basisscholen. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig. Op loopafstand van het woonhuis zijn meerdere winkelcentra en sportvelden gelegen.

Indeling
Begane grond: entree, tochtportaal, hal, toilet, kelder, woonkamer en-suite van samen 40m² met hoge plafonds en originele suitedeuren nog aanwezig, serre 7m², werkkamer 8m², keuken met eenvoudige keukenopstelling 7m² met toegang tot de bijkeuken van 15m², achter de bijkeuken ligt nog de garage van 21m².

1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers van respectievelijk 8m², 12m², 4m², 11m², voormalige slaapkamer 9m² thans in gebruik als badkamer met douche, 2e toilet en wastafel.

Via een vlizotrap is er een zolderruimte bereikbaar.

Bouwkundige situatie
Van het woonhuis is een bouwkundige keuring aanwezig (augustus 2021). De gevels en kapconstructie zijn overall in redelijke conditie, maar verder dient het geheel gerenoveerd te worden. Kopers dienen rekening te houden met een investering van meer dan €150.000,-.

Bijzonderheden:
- Eigen oprit aanwezig geschikt voor meerdere auto's.
- Verwarming door middel van een eigen Bosch CV-installatie (bouwjaar 2006).
- Er zijn nog tal van authentieke stijlkenmerken in de woning aanwezig: paneeldeuren, enkele glas in loodramen en de originele suitedeuren.
- Het object wordt "As is, where is" verkocht.

Lees meer...
Streetview