Spoorstraat 20, 9989BR WARFFUM

Woonopp.

89 m2

Perceelopp.

293 m2

Omschrijving

Recent geheel gerenoveerde en uitgebouwde halfvrijstaaande woning met vrijstaande garage. Deze leuke en goed afgewerkte woning heeft veel leefruimte beneden door een goed uitgevoerde uitbouw. Op de verdieping zijn 3 nette slaapkamers aanwezig en daarboven is nog een praktische zolder waar eventueel een kamer gerealiseerd kan worden. Aan de voorzijde van de woning is een eigen oprit aanwezig en de beschutte achtertuin is lekker ruim en zonnig.

Warffum is een leuk woondorp met een centrale ligging op het Hogeland. Het dorp ligt op enkele autominuten van Uithuizen en Winsum. Het dorp heeft onder andere een treinstation waardoor ook de stad Groningen in 20 minuten te bereiken is.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, modern toilet, kelderkast, lichte woonkamer met moderne open keuken (samen 44m²) geheel voorzien van vloerverwarming, bijkeuken met witgoedaansluitingen en toegang tot de tuin.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van 10m², 8m² en 5m² met trap naar de zolderverdieping, moderne badkamer met wastafel en inloopdouche.

Zolder: ruime en praktische zolderberging bereikbaar via een losse trap.

De tuin is gelegen op het noordwesten en naast de woning is een eigen oprit en een vrijstaande stenen garage van 17m². De tuin kent veel privacy en is ca. 120m² groot.

Bijzonderheden:
- De woning is de afgelopen 3 jaar aan de binnenzijde geheel gemoderniseerd.
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: combi-magnetron, vaatwasser, koel-vries combinatie, 5-pits gaskookplaat en een afzuigkap.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing en verwarming door middel van eigen HR cv-ketel (2016).

Lees meer...
Streetview