Sperwer 8, 9781XR BEDUM

Woonopp.

160 m2

Perceelopp.

291 m2

Omschrijving

Uitgebouwde helft van een dubbele woning, met 5 slaapkamers en een kap op de garage. In het plan Ter Laan in Bedum ligt aan een brede laan deze ruime woning. De woning is in 1999 gebouwd door Plegt-Vos, dezelfde firma heeft tevens zowel de uitbouw aan de achterzijde als de opbouw op de garage in 2006 aangebracht.

Indeling
Begane grond: entree, toilet, woonkamer met half open keuken totaal groot 67 m. Bij de zithoek is een houtkachel geplaatst. De keuken heeft een 4-pits gaskooktoestel, een afzuigkap, een combi magnetron, vaatwasser en een keukeneiland. In het keukengedeelte is ruimte voor een grote eettafel. Verder zijn er een openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de keuken is de bijkeuken toegankelijk, deze meet 3,20 bij 3,5 meter. In de tuin staat een berging van 4,5 bij 3,2 meter.

Eerste verdieping: Via de wenteltrap komt u op de verdieping. Van oorsprong waren er op deze verdieping drie slaapkamers, maar door de verbouwing is er een ruime vierde slaapkamer toegevoegd. Overloop met toegang tot de in de opbouw gerealiseerde royale overloop/ werkkamer (13,7 m) en de ouderslaapkamer van 17,9 m. De slaapkamer aan de straatzijde is 18 m en aan de tuinzijde zijn de slaapkamers ca 8,4 en 10,9 m. De badkamer beschikt over een ligbad, wastafel en douche met cabine.

Vaste trap naar tweede verdieping: overloop, bergruimte, vijfde slaapkamer van 5,5 bij 2,88 meter.

Bijzonderheden:
- Diverse bergruimten achter knieschotten op de tweede verdieping.
- TV aansluiting op alle slaapkamers.
- Nieuwe CV-combiketel (bj 2014).
- Een ruime eigen oprit welke ruimte biedt aan meerdere auto s.
- Fraaie besloten tuin met terras en berging voor tuingereedschap.
- Lichte zolderkamer door twee geplaatste kantelramen.
- Besloten tuin op het noorden met zowel schaduw als zon.
- Door de uitbouw en opbouw beschikt de woning thans over een woonoppervlakte van maar liefst 160 m en een inhoud van 640 m.

Lees meer...
Streetview