Sperwer 13, 9781XR BEDUM

Woonopp.

105 m2

Perceelopp.

237 m2

Omschrijving

Goed onderhouden halfvrijstaande woning met inpandige garage en een zonnige achtertuin gelegen op het zuiden. Het schilderwerk aan de binnen- en buitenzijde is recent professioneel uitgevoerd en in 2016 zijn de badkamer en het toilet gerenoveerd. De woning heeft een tuingerichte woonkamer, een half open keuken en is voorzien van 4 slaapkamers.

De woning is gelegen in de jonge en kindvriendelijke woonwijk Ter Laan. In de wijk zijn diverse speelvoorzieningen aanwezig en het centrum van het dorp Bedum ligt op enkele fietsminuten. Bedum kent een hoog voorzieningen niveau met een uitgebreid aanbod van winkels, scholen en sportvoorzieningen. De stad Groningen ligt op ongeveer 10 autominuten, tevens zijn er goede bus- én treinverbindingen aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree/hal, modern toilet (2016), lichte en tuingerichte woonkamer met half open keuken (samen 39m²) voorzien van een mooie houten vloer, inpandige garage (19m²) met witgoedaansluiting en doorloop naar de tuin.

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en is circa 11,5 meter diep. Achter in de tuin is een ruim houten tuinhuis van 11m² aanwezig, die is voorzien van elektra. Aan de voorzijde is een eigen oprit aanwezig.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 12m², 11m² en 7m², moderne badkamer (2016) met ligbad, douche, 2e toilet en wastafel.

Tweede verdieping: via vaste trap bereikbare overloop met bergruimte, 4e slaapkamer van 11m² met 4 dakramen en een ingebouwde bergkast.

Bijzonderheden:
- De woning is goed onderhouden en wordt netjes bewoond.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing en verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2012).
- Op het dak liggen 8 eigen zonnepanelen.
- In 2016 zijn de badkamer en toilet geheel gerenoveerd.
- In 2017 is de gehele woning aan de buitenzijde professioneel geschilderd.
- De keuken is voorzien van de volgende apparatuur: gaskookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast.

Kortom bent u op zoek naar een goed onderhouden woning, waar u zo in kunt, dan is deze woning zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview