Spaanse Aakstraat 27, 9741CT GRONINGEN

Woonopp.

70 m2

Omschrijving

Gemoderniseerd voormalig 4-kamer appartement gelegen op de vierde- en bovenste woonlaag, met aan voorzijde veel privacy en aan achterzijde een mooi uitzicht over een vijver met bomen en een inpandige berging op de begane grond.

Het appartement heeft grote ramen en daardoor een prettige lichtinval met een balkon aan de voorzijde en een balkon aan de achterzijde.
De woning ligt vlakbij het Noorderstation is goed bereikbaar met bus, auto en fiets. Vrij parkeren op de openbare weg aan de voorzijde. Op een steenworp afstand ligt het wijkwinkelcentrum Selwerd, met o.a. twee supermarkten. Het grote winkelcentrum Paddepoel is op enkele minuten fietsen. Het Zernikecomplex en het gezellige stadscentrum ligt op een prettige afstand.

De ingang van het complex betreft een afgesloten portiek met intercominstallatie en een gezamenlijke trapopgang.

Indeling:
Ruime hal met grote inloopkast, meterkast, toilet, lichte en zonnige woonkamer (voorheen 2 kamers) ca. 32 m met toegang tot het balkon aan de achterzijde, gesloten moderne keuken v.z.v. gaskookplaat, afzuigkap en oven, CV ketelkast, douche met vaste wastafel en mechanische afzuiging, slaapkamer achterzijde ca. 9.2 m, en slaapkamer voorzijde ca. 10.8 m met toegang tot balkon.

Bijzonderheden:
- Eveneens geschikt voor kamergewijze bewoning, ideaal voor studenten.
- Het appartement wordt verwarmd middels een Vaillant HR CV combiketel.
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen en allen voorzien van dubbel glas.
- Er is een actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van 110,- per maand.
- Vloerafwerking middels een mooie laminaatvloer.
- Een keurig appartement ideaal voor starters en/of studenten en gunstig t.o.v. stadscentrum, winkelvoorzieningen, Zernikecomplex en Noorderstation.
- Veel privacy en parkeergelegenheid aan de voorzijde en vrij uitzicht (vijver) aan de achterzijde.

Lees meer...
Streetview