Spaanse Aakstraat 17, 9741CT GRONINGEN

Vraagprijs

€ 137.500 kosten koper

Woonopp.

75 m2

Omschrijving

Leuk appartement op de begane grond met 2 slaapkamers (voorheen 3 slaapkamers) en een balkon aan de voor- én achterzijde. Het appartement ligt aan de rand van de woonwijk Selwerd nabij belangrijke voorzieningen. De woning is netjes en voor de deur is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Het appartement heeft een zeer gunstige ligging door de nabijheid van diverse voorzieningen. Het winkelcentrum aan de Eikenlaan ligt op 3 minuten loopafstand en binnen 10 minuten fietsen zijn enerzijds het Zerniketerrein en anderzijds het stadscentrum bereikbaar. Daarnaast ligt het Noorderstation op steenworp afstand waar vandaan meerdere keren per uur treinen en bussen vertrekken.

Indeling:
Afgesloten portiekentree met intercom. Via de centrale hal is de voordeur bereikbaar van het appartement.
Woningentree: hal 8m², lichte woonkamer 31m² met toegang tot het balkon aan de achterzijde, keuken voorzien van enige inbouwapparatuur, moderne badkamer met wastafel en douchehoek, slaapkamer 11m² met toegang tot het balkon aan de voorzijde, slaapkamer 8m².
Vanuit het portiek is eveneens de eigen fietsenberging van 6m² te bereiken.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbele beglazing en een eigen HR cv-ketel.
- Ruim opgezet appartement met praktische indeling.
- Actieve Vereniging van Eigenaren met een maandelijkse bijdrage van €140,-.
- Met balkon aan zowel de voor- als de achterzijde. Aan de achterzijde grenst de woning aan een groenstrook met een waterpartij.
- De woning staat reeds leeg, aanvaarding kan snel.

Lees meer...
Streetview