Sloep 56, 9732CC GRONINGEN

Woonopp.

100 m2

Perceelopp.

136 m2

Omschrijving

Aan de rand van een prachtig park met vijver ligt deze gemoderniseerde gezinswoning met 3 slaapkamers. De woning heeft veel leefruimte beneden en in 2010 zijn de badkamer en het toilet vernieuwd. Vanuit de woonkamer en de tuin is er een fantastisch uitzicht op het park.

De kindvriendelijke woonwijk Lewenborg heeft een ruim aanbod onderwijs-, sport- en winkelvoorzieningen. Vanuit de wijk is de ringweg van Groningen goed te bereiken, tevens sta je met circa 12 fietsminuten in het centrum van de stad en kent de wijk een prima busverbinding.

Indeling: entree, hal, woonkamer met open keuken 42m met prachtig uitzicht over het achtergelegen parkje, hal met vernieuwd toilet en trapopgang naar de eerste verdieping: ruime overloop, 3 slaapkamers van 14m, 10m en 5m, berging met CV opstelplaats en wasmachineaansluiting, moderne badkamer met ruim ligbad (whirlpool) en strak vormgegeven wastafelmeubel.

In de tuin is een stenen fietsenschuur aanwezig

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Recent gemoderniseerde toilet en badkamer (2010).
- Prachtige ligging aan de rand van de wijk met uitzicht op het achtergelegen park.
- Verwarming middels HR cv-ketel 2009 (lease).
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en dubbele spoelbak.
- Royale voor- en achtertuin met verschillende terrassen.
- De woonkamer heeft op de vloer een goed onderhouden lamelparket.
- In 2012 is het buitenschilderwerk uitgevoerd.
- Kortom een compleet huis op een prachtige locatie.

Lees meer...
Streetview