Siersteenlaan 468--24, 9743ES GRONINGEN

Woonopp.

93 m2

Omschrijving

Licht, modern en stijlvol appartement gelegen op de zevende verdieping van het complex "Fortuna" met inpandige serre en een (huur) parkeerplaats op de parkeerpatio.

De toren, gebouwd op de kruising van de Siersteenlaan en de Diamantlaan, is een hoekpunt in de stedenbouwkundige structuur van de wijk en een baken voor het recent gebouwde winkelcentrum. Het ontwerp is sterk en eenvoudig en door opvallende kleurvakken krijgt het geheel een frisse uitstraling. De appartementen zijn bereikbaar via de entree aan de zijde van de Siersteenlaan.

In de centrale hal bevindt zich de lift, het noodtrappenhuis, de brievenbussen en het belplateau. Door middel van een videofoon-systeem kan men zien wie er aanbelt. De autolift is aan de andere kant van het gebouw, welke toegang geeft tot de parkeerpatio op de eerste verdieping.

Indeling; woningentree, hal, installatieruimte, meterkast, toilet met fonteintje, moderne badkamer ca. 2.50x1.85 met ruime separate douche, ligbad en vaste wastafel, inpandige berging ca. 2.50x1.30 met aansluiting voor een wasmachine en droger, slaapkamer ca. 13,6 m, slaapkamer ca. 9 m, lichte en zonnige woonkamer met luxe open keuken in een U-vormige opstelling totaal ca. 35 m,
inpandige serre met Frans balkon ca. 9 m.

Bijzonderheden:
- Degelijk gebouwd complex uit 2007.
- De woning wordt verwarmd middels een HR combi ketel met een warmte terugwinsysteem.
- Keuken v.z.v. een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser.
- Gebouwd met goede bouwmaterialen, optimaal geoleerd en geheel voorzien van isolerende beglazing.
- Grotendeels voorzien van een laminaatvloer.
- Op de begane grond heeft het complex een gezamenlijke fietsenberging.
- De parkeerplaats op de parkeerpatio wordt gehuurd voor 45,= per maand.
- Actieve V.v.E. met een maandelijkse bijdrage van 102,= per maand.

Lees meer...
Streetview