Selwerderstraat 4, 9717GK GRONINGEN

Woonopp.

69 m2

Perceelopp.

73 m2

Omschrijving

Deze sfeervolle schipperswoning met uitzicht op het Noorderplantsoen, gelegen in één van de leukste buurten van Groningen, is nu te koop!

Deze leuke, gemoderniseerde woning is gelegen in de Oranjebuurt aan de Selwerderstraat. Het betreft een prettige straat om te wonen en binnen 5 (fiets)minuten of 15 minuten wandelen ben je in het centrum van Groningen. Nog dichterbij huis zijn diverse winkels, supermarkten en een aantal leuke eetcafés. Daarnaast is het Noorderplantsoen gelegen aan het einde van de straat, wat deze woning eigenlijk voorziet van 2 tuinen.

Indeling
Begane grond: entree met glas-in-lood raam, ruime woonkamer (ca. 39m2) voorzien van een Frans eiken houten vloer met een trapopgang naar de 1e verdieping, keuken voorzien van koel/-vriescombinatie, quooker, combimagnetron, inductiekookplaat met afzuigkap en vaatwasser, badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en toilet.
1e verdieping: Overloop met dakraam, twee slaapkamers met een dakkapel (beiden circa 11m²) en diverse inbouwkasten. Tevens is er een kleine vliering aanwezig boven de trap.

De keuken geeft toegang tot de beschutte en zonnige tuin, welke is gelegen op het zuidwesten.

Bijzonderheden
- De woning is gelegen aan de rand van het Noorderplantsoen in een gezellige straat.
- Veel bergruimte en praktisch ingerichte schipperswoning.
- Het platte dak is in 2017 volledig vernieuwd.
- De badkamer is in 2015 volledig vernieuwd.
- De gehele woning is voorzien van dubbel glas.
- De muren, vloer en het dak zijn voorzien van isolatie.
- De begane grondvloer is van beton.

Lees meer...
Streetview