Schubertlaan 52, 9722LC GRONINGEN

Woonopp.

76 m2

Omschrijving

In de populaire woonwijk Helpman ligt dit leuke hoekappartement met 2 slaapkamers én 2 balkons. In deze groene omgeving van Groningen-Zuid zijn veel voorzieningen aanwezig wat het een aantrekkelijke wijk maakt. De woning is netjes bewoond en instapklaar. Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Helpman is een populaire woonwijk aan de zuidkant van Groningen. Er zijn veel voorzieningen aanwezig, zoals een supermarkt, scholen en sportfaciliteiten. Daarnaast is het stadscentrum op fietsafstand gelegen en zijn ook uitvalswegen en het openbaar vervoer nabij met op korte afstand station Europapark.

Indeling
Begane grond: complexentree met intercom en toegang tot de berging.
Tweede verdieping: woningentree, hal met toegang tot alle ruimten van dit leuke appartement, meterkast, toilet met fonteintje, praktische vaste kast met boiler, ruime en lichte woonkamer van 30m² met raam in de zijgevel waardoor er een heel plezierige leefruimte is ontstaan en toegang tot het balkon gelegen op het zuidwesten, nette keuken met toegang tot het balkon aan de achterzijde op het noordoosten, 2 slaapkamers van respectievelijk 14m² en 8m², badkamer voorzien van douche, vaste wastafel en witgoedaansluiting.

Het appartement beschikt over 2 balkons. Het balkon aan de voorzijde ligt op het zuidwesten en het balkon aan de achterzijde is gelegen op het noordoosten. Daarnaast is in het portiek een ruime eigen inpandige berging aanwezig van 11m².

Bijzonderheden
- Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De ramen en deuren zijn voorzien van horren.
- De keuken is voorzien van een vierpits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak en oven.
- Het appartement wordt verwarmd middels blokverwarming en wordt middels een boiler van warm water voorzien.
- De VvE is actief en er is een maandelijkse bijdrage van €114,71.
- Verwarming door middel van blokverwarming met een voorschotbijdrage van €67,- per maand.

Enthousiast geworden over dit leuke appartement? Wij maken graag een afspraak om het te laten zien.

Lees meer...
Streetview