Schildwolderdijk 30, 9626AS SCHILDWOLDE

Vraagprijs

€ 230.000 kosten koper

Woonopp.

93 m2

Perceelopp.

1.300 m2

Omschrijving

Aan de Schildwolderdijk op de hoek van de Kampenslaan ligt dit vrijstaande woonhuis met schuren en garage. De woning is levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het huis ligt op een ruime kavel, zodat het houden van een hobbypaardje tot de mogelijkheden behoort. Hoewel de woning modernisering behoeft, bieden de woning en het perceel volop kansen en de ruimte om het naar eigen inzicht vorm te geven.

Schildwolde beschikt over diverse basisvoorzieningen als een supermarkt en een basisschool, daarnaast zijn Hoogezand en Groningen op respectievelijk circa 10 en 15 autominuten bereikbaar. In de omgeving zijn onder andere het prachtige natuurgebied 't Roegwold en het Schildmeer met al haar recreatieve mogelijkheden gelegen.

Indeling:
Begane grond: hal, woonkamer 29 m² met uitzicht op de Schildwolderdijk, gesloten keuken 16 m² met eenvoudige keukenblok voorzien van een gaskookplaat, oven, afzuigkap en magnetron, inbouwkasten en een ruime eethoek, via een tweede hal toegang tot de slaapkamer 13 m², het separate toilet en de eenvoudige badkamer 6 m² op de begane grond, de badkamer is voorzien van een ligbad, douchehoek en vaste wastafel.

Verdieping: bereikbaar middels een vaste trap, slaapkamer 14 m² met bergruimte achter knieschotten en ruime open zolderruimte van 7,26 m bij 5,04 m met diverse indelingsmogelijkheden, zoals meerdere (slaap)kamers.

De woning staat op een perceel van 1.300 m² met een tuin rondom de woning, welke is voorzien van een terras, siertuin en een weilandje voor kleinvee. Vrijstaande houten garage 25,6 m² met ervoor een ruime eigen oprit. Het perceel is uitermate geschikt voor diverse gebruiksvarianten, waarbij het gebruikt kan worden conform de huidige indeling met een siertuin en een weilandje of in zijn geheel als een heerlijke ruime tuin.

Bijzonderheden:
- Landelijke omgeving, aan de rand van Slochteren.
- De acht zonnepanelen op het dak zorgen voor een reductie van het elektriciteitsverbruik.
- De woning is voorzien van gaskachels.
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- Er komt een aansluiting beschikbaar op het glasvezelnetwerk.
- NAM schaderapporten zijn aanwezig.

Lees meer...
Streetview