Sabotagelaan 56, 9727CP GRONINGEN

Woonopp.

84 m2

Omschrijving

In de woonwijk Laanhuizen ligt deze leuke benedenwoning met riante tuin. Het woonhuis heeft naast een ruime woonkamer 2 prima slaapkamers. De benedenwoning is gedateerd en dient gemoderniseerd te worden. De woning maakt onderdeel uit van een kleinschalig appartementengebouw met in totaal vier appartementen.

De woning ligt op korte afstand van het bruisende stadscentrum, het centraal station, het Stadspark en diverse uitvalswegen. Daarnaast liggen er in de directe omgeving diverse voorzieningen en faciliteiten zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen en restaurants.

Indeling: woningentree, hal, toilet, ruime woonkamer van 38m² met veel lichtinval, keuken met eenvoudige keukenopstelling, badkamer met douche, wastafel en wasmachineaansluiting, slaapkamer 12m², slaapkamer 11m².

De tuin bevindt zich aan de zijkant en achterzijde van de woning. De achtertuin is ca. 86m² en is gelegen op het zuiden. Doordat er geen bebouwing achter het woonhuis ligt geeft dit een ruimtelijk gevoel. De woning heeft een stenen bergruimte naast het huis van ca. 7m² en een houten tuinschuur van ca. 8m².

Bijzonderheden:
- Energielabel F.
- Woning grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- Verwarming door gaskachels, warm water via een geiser.
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €83,-

Lees meer...
Streetview