Sabotagelaan 156, 9727CT GRONINGEN

Woonopp.

90 m2

Omschrijving

Zeer royaal hoekappartement met een vergunning voor bewoning door 3 studenten in de centraal gelegen woonwijk Laanhuizen. Dit appartement is verdeeld over 2 woonlagen en heeft in totaal 4 slaapkamers, 2 balkons op het westen en recent is de badkamer geheel vernieuwd. De woning is zeer goed geschikt voor starters, stellen en heeft de mogelijkheid voor 3 studenten.

De woning ligt op korte afstand van het altijd gezellige stadscentrum, het centraal station, het groene en rustige Stadspark en diverse uitvalswegen. Daarnaast liggen in de directe omgeving diverse voorzieningen en faciliteiten zoals winkels voor uw dagelijkse boodschappen, scholen, kinderopvang en een openlucht zwembad.

Indeling
Begane grond: afgesloten portiek met intercom, trappenhuis, eigen fietsenberging van ca. 6m².

Tweede verdieping: woningentree, tochtportaal, keuken met eenvoudige keukenopstelling en bergkast ca. 9m², lichte woonkamer van ca. 21m² met toegang tot het balkon gelegen op het westen.

Derde verdieping: overloop, 4 slaapkamers van 14m², 10m², 7m² en 7m², recent gemoderniseerde badkamer met inloopdouche en wastafel. Vanuit een van de slaapkamers is het tweede balkon te bereiken welke eveneens op het westen ligt.

Bijzonderheden:
- Vergunning voor bewoning door 3 studenten.
- Gezonde en actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €125,95.
- De woning is netjes bewoond.
- Centraal gelegen nabij het stadscentrum, het stadspark en het centraal station.
- Moderne badkamer (2011) met inloopdouche en wastafel.
- Verwarming door middel van een eigen cv-ketel en deels voorzien van dubbele beglazing.

Lees meer...
Streetview