Ruischerwaard 112, 9734CJ GRONINGEN

Woonopp.

141 m2

Perceelopp.

322 m2

Omschrijving

Wonen tussen stad en land in de kindvriendelijke woonwijk Ruischerwaard.

Ruime uitgebouwde helft van een dubbel woonhuis met aangebouwde garage gebouwd in 2000 in een moderne stijlvolle architectuur.

De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk met aan de achterzijde een brede groenvoorziening en speelruimte en direct gelegen bij de loopbrug naar het wandelpad langs het Eemskanaal. Op korte afstand van winkels voor de dagelijkse boodschappen, scholen en sportvoorzieningen. Direct gelegen aan de ringweg van Groningen en op fietsafstand van het gezellige stadscentrum.

Begane grond:
Entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast, trapopgang, tuingerichte woonkamer met aan achterzijde een mooi vormgegeven uitbouw met lichtstraat, open keuken in een U-vormige keukenopstelling met veel werkruimte en separate apparatenkast voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser (totaal ca. 48 m). Aangebouwde garage ca. 6.05x3.00.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers ca. 3.00x3.00, 3.20x5.40 en 4.30x2.20, lichte badkamer voorzien van een dubbele vaste wastafel, 2de toilet, en douche in ligbad.

Tweede verdieping:
Overloop met CV installatie, wasmachineopstelling en bergruimte, royale slaapkamer ca. 3.25x5.40 met bergruimte achter de knieschotten.

Bijzonderheden:
- veel leefruimte door de royale uitbouw aan de achterzijde.
- ruime oprit geschikt voor meerdere auto,s met brede zijtuin.
- bouwjaar woning 2000.
- onderhoudsvriendelijke tuinaanleg met diverse zonneterrassen.
- verwarming en warm water d.m.v. HR CV combi ketel; merk Remeha, bj. 2011.
- begane grond v.z.v. een mooie houten vloer.
- goed onderhouden woning en wordt met zorg bewoond door de huidige/eerste eigenaar.

Lees meer...
Streetview