Roelofsstraat 12, 9744JM GRONINGEN

Woonopp.

80 m2

Perceelopp.

86 m2

Omschrijving

Zeer goed onderhouden tussenwoning met 3 slaapkamers aan een gezellig en kindvriendelijk hofje. Aan de voorzijde van de woning ligt een besloten speeltuin en aan de achterzijde grenst de woning aan een brede groenstrook met vijverpartij.

De woning is gelegen in de Groninger woonwijk Hoogkerk. De wijk ligt op circa 15 minuten fietsafstand van het stadscentrum en heeft een goede ontsluiting richting de A7 en de A28. Er zijn goede busverbindingen aanwezig met een halte op ca. 50 meter. Hoogkerk heeft diverse winkels waaronder een aantal supermarkten voor de dagelijkse boodschappen, heeft uitgebreide sportvoorzieningen, scholen, kinderopvang, diverse verenigingen, een mooi recreatiegebied (op ca. 100 meter) en een openlucht zwembad.

Indeling: entree, hal, toilet, woonkamer met nette laminaatvloer en open keuken samen ca. 30m² met toegang tot de tuin op het oosten, vaste trap naar de verdieping, overloop met twee bergkasten, slaapkamer 11m² met kastenwand, slaapkamer 9m², slaapkamer 6m², badkamer voorzien van wastafelmeubel, douchecabine en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

In de tuin staat een stenen berging van ca. 6m².

In 2004 is er een grote verbouwing geweest waarbij alle kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen met isolerende beglazing. De gevels zijn vernieuwd en onderhoudsvrij gemaakt en het dak is vernieuwd. Bij deze verbouwing zijn de gevels en het dak ook goed geïsoleerd, waardoor deze woning energiezuinig geworden is.

Bijzonderheden:
- Onderhoudsvrije woning.
- Fraaie ligging aan rustig hofje.
- Goed geïsoleerd waardoor lagere stookkosten.
- Verwarming middels Nefit HR ketel (bouwjaar 2008).
- De achtertuin is recent opnieuw bestraat.

Lees meer...
Streetview