Rijksweg 149, 9792PD TEN POST

Woonopp.

165 m2

Perceelopp.

595 m2

Omschrijving

Op een mooie locatie gelegen, ruim vrijstaand woonhuis met grote garage (63m) en eigen oprit voor meerdere auto's. Het geheel is gelegen langs het Damsterdiep aan vis- en vaarwater en heeft aan de voorzijde fantastisch vrij uitzicht. Het woonhuis heeft de beschikking over n slaapkamer en badkamer op de begane grond en vier slaapkamers en een badkamer op de verdieping.

Het dorp Ten post ligt op circa 15 autominuten van Groningen en op ca. 4 kilometer van Ten Boer. In Ten Boer zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree, hal, z-vormige woonkamer ca. 34m met uitzicht over de weilanden en houtkachel, computer-/werkkamer 5m, halfopen keuken 13m met toegang tot bijkeuken 7m, toilet, slaapkamer met vaste kastenwand 11m met toegang tot badkamer 8m voorzien van douche, ligbad en vaste wastafel.

Eerste verdieping: overloop met bergkast, slaapkamer 11m, slaapkamer 7.5m, badkamer met vaste wastafel, 2e toilet en douche, slaapkamer 11m, slaapkamer 12m, vanaf de overloop is er middels een losse trap een vliering te bereiken.

Garage: ruime, in spouw opgetrokken, rechthoekige garage 6 meter breed bij 10.60 cm diep. De vrije hoogte in de garage is 3.70m. Aan de voorzijde van de garage is een grote roldeur en aan de zijkant is tevens een loopdeur aanwezig.

Bijzonderheden:
- Ligging aan het Damsterdiep met eigen aanlegsteiger.
- Vrij weids uitzicht aan de voorzijde.
- 5 slaapkamers en 2 badkamers aanwezig.
- Ruime multifunctionele garage aanwezig (63m).
- Veel leef- en woonruimte beneden (86m).
- Fraai aangelegde voortuin en rustige besloten achtertuin.
- Ruime oprit welke ruimte biedt aan meerdere auto's.
- De woning wordt verwarmd door CV en is volledig voorzien van dubbel glas.
- In 2003 is de kapconstructie vergroot, vernieuwd en volledig geoleerd.

Lees meer...
Streetview