Rijksweg 143, 9734AP GRONINGEN

Woonopp.

105 m2

Perceelopp.

207 m2

Omschrijving

Sfeervolle en markante helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande schuur en een mooi uitzicht aan de voorzijde en een landelijk uitzicht aan de achterzijde van de woning.

De woning is gelegen aan de doorgaande weg van Groningen naar Appingedam aan een bijzonder streekje met een dorps karakter en het centrum van Groningen op een prettige fietsafstand.
Het huis zelf is gebouwd in de jaren dertig en is de afgelopen periode aangepast aan de huidige wooneisen en gemoderniseerd met behoud van sfeervolle karakteristieke elementen.

Begane grond:
Zijentree, imposante hal, trapopgang, lichte zonnige woonkamer ca. 4.15x3.95 met mooi uitzicht over het Damsterdiep, woonkeuken ca. 4.20x3.20 voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur, kelder met meterkast, grote bijkeuken met wasmachineaansluiting, toilet, achterentree en toegang tot de achtertuin. Achterin de tuin een vrijstaande houten schuur ca. 3.10x6.10.

1ste Verdieping:
Ruime overloop met kastruimte, royale dakkapel en studieruimte, slaapkamer voorzijde met vaste kastenwand ca. 12 m, badkamer ca. 3.10x1.90 v.z.v. wastafel, separate douche, ligbad en tweede toilet, slaapkamer achterzijde ca. 10 m.

2de Verdieping:
Via een vaste trap te bereiken, overloop met dakkapel, slaapkamer voorzijde ca. 1.55x3.35 v.z.v. twee dakramen en slaapkamer achterzijde ca. 1.70x4.05 v.z.v. een dakkapel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar woning ca. 1936.
- Keuken voorzien van een extra breed 6-pits gasfornuis met oven, afzuigkap en vaatwasser.
- Begane grond v.z.v. een stoere houten vloer.
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein.
- Verwarming en warm water d.m.v. CV HR combi ketel; merk Radson, bouwjaar; 2000.
- Nagenoeg geheel voorzien van isolerende beglazing.
- In de nabijheid van winkelvoorzieningen, scholen en openbaar vervoer.
- Bijzonder streekje gelegen tussen stad en land.
- Aan voorzijde gelegen doorgaande weg met het Damsterdiep en aan achterzijde een serene rust met uitzicht over de landerijen.

Lees meer...
Streetview