Rensumaheerd 74, 9736AC GRONINGEN

Vraagprijs

€ 275.000 kosten koper

Woonopp.

125 m2

Perceelopp.

219 m2

Omschrijving

Deze nette hoekwoning ligt aan de noordelijke rand van Beijum Oost. Het is een ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers en een groene tuin op het zuiden. Het huis beschikt over twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De woning heeft een diepe tuin op het zuiden, een schuifpui zorgt voor veel lichtinval en haalt het buitengevoel naar binnen. De tuin heeft een zijingang. De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ beglazing.

De woning staat in een kindvriendelijke straat met alleen bestemmingsverkeer en in directe nabijheid een fraai gerenoveerde kinderspeelplaats. Beijum is een groene wijk en kent vele voorzieningen; twee uitgebreide wijkwinkelcentra, scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen. Er zijn goede fiets- en busverbindingen en met de auto heeft men een snelle verbinding via de oostelijke ringweg.

Indeling:
Begane grond: entree, hal met garderobekast annex c.v. ruimte, toilet met fontein, keuken 19 m² met inbouwkeuken in hoekopstelling, trapkast en een half gescheiden kantoor/speelruimte van 9 m². Vanuit de keuken toegang tot de tuin op het zuiden middels een schuifpui. De pergola en een knikarmscherm bieden schaduw op de zonnige zomerdag aan het terras. Aan de voorzijde van het woonhuis is een inpandige berging van 8 m² met een garage kanteldeur.

Eerste verdieping: lichte woonkamer 24 m² met veel raampartijen en een trapkast, overloop, toilet en twee slaapkamers 12 en 8 m².

Tweede verdieping: bereikbaar middels vaste trap, overloop, twee slaapkamers 12 en 7 m², ruime badkamer met douche, ligbad en vaste dubbele wastafel. Verder is er ook de ruimte voor een wasmachine en droger. De grote slaapkamer is voorzien van een extra raam in de zijgevel.

Bijzonderheden:
- Vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ glas.
- Zonnige en besloten tuin met gevoel van privacy.
- De begane grond aan de achterzijde is voorzien van een elektrisch uitvalscherm van 5m breed.
- De ingegraven trampoline blijft achter, de vrijstaande berging in de tuin blijft niet achter.
- Verwarming en warm water via een huur c.v. combi toestel uit 2007 (maandhuur € 23,-). Huur kan per maand worden opgezegd.
- In de berging zit een wateraansluiting en -afvoer, verder is er ook een buitenkraan.
- Perceeloppervlakte 219 m².
- Subsidie van € 17.000,- mogelijk, voor het verbeteren en verduurzamen van de woning.

Lees meer...
Streetview