Reitdiephaven 165, 9746RC GRONINGEN

Woonopp.

60 m2

Omschrijving

Modern appartement aan de Reitdiephaven gelegen op de eerste verdieping met prachtig vrij uitzicht. De woning heeft een lichte woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een loggia en een aparte berging. Het geheel is gebouwd in 2011 en de voordelen van dit nieuwe woonhuis zijn onder andere zeer goede geluids- en warmte-isolatie, HR++ glas, brede en hoge deuren en weinig onderhoud.

De woning is gelegen aan de noordkant van de stad Groningen in de woonwijk Reitdiep op ca. 15 minuten fietsafstand van de binnenstad. Aan het havenplein ligt onder andere de supermarkt Jumbo waar de dagelijkse boodschappen direct binnen handbereik zijn. Door de ligging nabij de Friesestraatweg en de ringweg is de bereikbaarheid per auto uitstekend.

Indeling: afgesloten entree met videofooninstallatie, trappenhuis met lift, ruim opgezet en lichte atrium, entree appartement, hal, toilet, zonnige woonkamer, moderne open keuken voorzien van combi magnetron, vaatwasser, koel-vries combinatie, gaskookplaat en afzuigkap, loggia op het zuiden, kast met CV-ketel en wasmachine aansluiting, slaapkamer ca. 6m, slaapkamer ca. 12m, badkamer voorzien van vaste wastafel en douche.

Op de begane grond is een eigen fietsenberging aanwezig.

Bijzonderheden:
- Het appartement is opgeleverd in 2011.
- Aan de voorzijde van het complex bevindt zich een eigen parkeerplaats, welke bereikbaar is via een slagboom.
- De loggia is gelegen op het zuiden en het hele jaar door te gebruiken.
- De woning wordt verwarmd door een Intergas HR CV-ketel.
- Ideaal geschikt voor n of tweepersoonshuishoudens en/of starters.
- Maandelijkse VVE-bijdrage bedraagt 78,-.
- De woonkamer is voorzien van elektrisch bedienbare buitenzonwering (screens).
- Het geheel is zeer goed geoleerd waardoor er lage energielasten zijn.
- Het appartement is gebouwd met GIW garantie.

Lees meer...
Streetview