Reiger 9, 9781XA BEDUM

Woonopp.

103 m2

Perceelopp.

226 m2

Omschrijving

Deze nette en goed onderhouden halfvrijstaande woning met 4 slaapkamers ligt aan een ruim opgezette straat. De woning heeft een praktische indeling en de achtertuin is recent opnieuw aangelegd. De woning heeft een ruime eigen oprit en een vrijstaande geïsoleerde stenen garage (bouwjaar 2013).

De woning is gelegen in de jonge en kindvriendelijke woonwijk Ter Laan. In de wijk zijn diverse speelvoorzieningen aanwezig en het centrum van het dorp Bedum ligt op enkele fietsminuten. Bedum kent een hoog voorzieningen niveau met een uitgebreid aanbod van winkels, scholen en sportvoorzieningen. De stad Groningen ligt op ongeveer 10 autominuten, tevens zijn er goede bus- én treinverbindingen aanwezig.

Indeling
Begane grond: entree, hal, modern hangend toilet, lichte woonkamer met half open keuken (samen ca. 32m²), vanuit de keuken is een ruime en praktische bijkeuken te bereiken met ruimte voor witgoed en de cv-ketel.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 18m², 9m² en 7m², nette badkamer met douche en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: overloop met ruimte voor een werkhoek, 4e slaapkamer van 9m², aparte bergruimte en boven de zolderkamer is nog een vliering aanwezig.

De achtertuin is recent opnieuw aangelegd en deze is onderhoudsvriendelijk uitgevoerd. Door de gunstige ligging is er vanaf 's ochtends vroeg zon in de tuin aanwezig.

Bijzonderheden:
- De woning is voorzien van een energielabel A.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing en verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2010)
- Aan de voorzijde van de woning zijn 12 zonnepanelen aanwezig (geplaatst 2016)
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, combi-magnetron, koelkast, vriezer, gaskookplaat en een afzuigkap.
- De vrijstaande stenen garage is geheel geïsoleerd en is in 2013 gebouwd.
- Recent zijn de beide bovenverdiepingen voorzien van nieuwe laminaatvloeren.
- De Velux dakramen zijn voorzien van rolluiken aan de buitenzijde.
- De woning is rondom voorzien van zonwering door middel van screens aan de buitenzijde.

Lees meer...
Streetview