Ranonkelstraat 52, 9741LV GRONINGEN

Woonopp.

123 m2

Perceelopp.

121 m2

Omschrijving

Op zoek naar een ruime hoekwoning, gelegen in een rustig hofje? Kom dan kijken bij deze eengezinswoning met berging en garagebox. De woning beschikt over een ruime L-vormige woonkamer met uitgebouwde halfopen keuken, 4 slaapkamers, een ruime zolder en een zonnige tuin met veel privacy. Het is een plezierig woonhuis met veel mogelijkheden dat wel gemoderniseerd dient te worden.

De woning is gelegen in de wijk Selwerd, een groene en kindvriendelijke wijk met in de directe omgeving allerhande voorzieningen. Voor de dagelijkse boodschappen zijn winkelcentrum Selwerd en Paddepoel op loopafstand, en ligt de woning centraal nabij het Groningse stadscentrum, Zernike en uitvalswegen. Verder is het aangenaam wandelen in het park rondom het voormalig kasteel Selwerd.

Indeling
Begane grond: entree, tochtportaal, meterkast, hal, toilet, vaste trapopgang, ruime L-vormige woonkamer en halfopen keuken van samen 42m².
Eerste verdieping: overloop, vaste trapopgang, 3 slaapkamers van respectievelijk 15m² (voorzien van vaste wastafel), 13m² en 5m², vaste kasten, badkamer voorzien van ligbad met douche, dubbele wastafel en toilet.
Tweede verdieping: overloop alwaar cv-ketel, wasmachine- en wasdrogeraansluiting en wastafel, slaapkamer van 13m² en bergruimte.

De zonnige achtertuin is gelegen op het westen en te bereiken via de keuken en via een brandgang. In de tuin bevindt zich een stenen berging van 10m² welke is voorzien van elektra. Ook beschikt de woning over een garagebox gelegen aan het einde van het hofje.

Bijzonderheden
- Wordt verwarmd middels cv-ketel uit 2012.
- De woning is deels voorzien van dubbele beglazing.
- De vraagprijs is inclusief de garagebox. De woning kan eventueel zonder garagebox verkocht worden.
- De meterkast is voorzien van 5 groepen (schakelaars).
- Voorzien van zonneschermen.
- Energielabel D
- De woonkamer is voorzien van een sfeervolle gashaard.
- In 2012 is het dak vernieuwd en voorzien van nieuwe dakpannen, dakgoten en loodaansluitingen.
- Er is geen aardbevingsschade gemeld.

Lees meer...
Streetview