Professor Rankestraat 9, 9713GC GRONINGEN

Woonopp.

67 m2

Omschrijving

Ouders voor kinderen opgelet!

Deze leuke benedenwoning, gesitueerd op een hoek, is zeer geschikt voor zowel een starter als belegger! De woning heeft leuke authentieke details zoals glas in lood ramen en originele paneeldeuren. Daarnaast zijn er 4 kamers en een ruime tuin aanwezig en is het UMCG nabij. Het geheel mag verhuurd worden, daar een omzettingsvergunning aanwezig is.

De woning bevindt zich in de Oosterparkbuurt, een gezellige wijk nabij het UMCG. Allerhande voorzieningen zijn nabij, zoals een supermarkt. Het stadscentrum van Groningen ligt op nog geen 5 minuten fietsen en er zijn voldoende uitvalswegen. Een ideale locatie dus!

Indeling
Begane grond: entree, voormalig winkelruimte van 20m², gang, kelderkast, toilet, eenvoudige keuken alwaar cv-ketel en vaste kast, 3 kamers van respectievelijk 16m², 7m² en 5m², badkamer voorzien van douche en vaste wastafel.

De besloten achtertuin is gesitueerd op het noordoosten, maar heeft de zuidkant vrij. Het betreft een tuin van royaal formaat, waar tevens een schuurtje te vinden is. De tuin is toegankelijk vanuit de keuken en er is een achterom, die is afgesloten van de openbare weg.

Bijzonderheden
- De woning beschikt over een omzettingsvergunning voor 3 personen (voorheen: onttrekkingsvergunning) en is dus ook
geschikt voor de verhuur.
- Afgesloten achterom.
- De VvE is niet actief.
- De woning is deels voorzien van HR++ beglazing.
- Er is geen aardbevingsschade gemeld.

Lees meer...
Streetview