Poortersplein 22, 9711XN GRONINGEN

Woonopp.

110 m2

Perceelopp.

88 m2

Omschrijving

Geheel gemoderniseerde eengezinswoning met heerlijke tuin op het zuiden en berging gelegen nabij het centrum in de stad Groningen, het UMCG, de Stadsschouwburg en toch in de directe nabijheid van diverse uitvalswegen. De sfeervolle woning is gelegen in de Binnenstad Oost op 220 meter loopafstand van de Poelestraat, maar hoewel je de Martinitoren kunt zien is de woning rustig gelegen.

Indeling;
Begane grond; hal, toilet, woonkamer met open keuken totaal groot 35 m, met een ruime kast onder de trap. Het keukengedeelte is ingericht met een moderne inbouwkeuken in een hoekopstelling. De achtertuin van circa 40 m is bereikbaar via openslaande deuren vanuit de woonkamer en middels achterom en is gelegen op het zuiden. Achterin de tuin staat een stenen berging van 6 m.
Eerste verdieping; overloop, twee ruime slaapkamers 13,5 en 15 m, badkamer voorzien van douche met glaswand, vaste wastafel en een tweede toilet.
Tweede verdieping; bereikbaar middels vaste trap, open zolderruimte 5,4 bij 5,15 meter met wasmachineaansluiting, welke ruimte geschikt is voor diverse doeleinden.

- De woning is geheel gemoderniseerd; u kunt er zo in.
- De keuken is vernieuwd in 2012 en is voorzien van een vaatwasser, combi magnetron, gaskookplaat en koel-vries-combinatie.
- Aan de tuinzijde openslaande deuren en kozijnen van kunststof.
- De keurig aangelegde achtertuin is gelegen op het zuiden.
- Vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Alle laminaatvloeren in de woning blijven achter.
- Verwarming door middel van CV combi-ketel 2008.
- Woonoppervlakte 110 m, perceeloppervlakte 88 m.

Lees meer...
Streetview