Planetenlaan 311, 9742HL GRONINGEN

Woonopp.

105 m2

Omschrijving

Op de eerste verdieping ligt dit ruime en lichte appartement met 3 slaapkamers. De woning is netjes maar eenvoudig afgewerkt en heeft vanuit de woonkamer een prachtig zicht op het omliggende groen. Het betreft hier een van de grootste typen appartementen van in totaal iets meer dan 100m² woonruimte. Het aanwezige balkon is georiënteerd op het zuiden.

Het complex ligt aan de rand van de woonwijk Paddepoel op korte afstand van het Zernikecomplex. In de directe omgeving zijn vele (winkel) voorzieningen aanwezig. Het stadscentrum is op circa 15 fietsminuten afstand en met de auto ben je snel op de ring van Groningen. Voor het complex is parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling:
Entree, hal, meterkast, 2 inbouwkasten, toilet, keuken van ca. 11m², gang, woonkamer van ca. 35m² met veel grote raampartijen en uitzicht op het omliggende groen, 3 slaapkamers van respectievelijk ca. 13m², 10m² en 10m², badkamer voorzien van douche en wastafel.

Het balkon van ca. 6m² is op het zuidoosten gelegen en is vanuit een slaapkamer te bereiken. Daarnaast beschikt de woning over een inpandige berging van circa 9m².
Het appartement is met de lift bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Gezonde en actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 142,00 per maand.
- Verwarming en warm water via gezamenlijke voorziening (blokverwarming) met een maandelijks voorschot van
€115,00.
- Het appartement is reeds afgesloten van het gasnet waardoor er lage energiekosten zijn.
- De woonkamer is opgedeeld met een losse wand zodat nu een deel als atelier in gebruik kan zijn. Indien gewenst kan
dit blijven staan maar verkoper kan dit eenvoudig verwijderen.

Lees meer...
Streetview