Pieter Bindervoetlaan 7, 9801NC ZUIDHORN

Woonopp.

110 m2

Perceelopp.

302 m2

Omschrijving

Op een rustige en centrale locatie in Zuidhorn ligt deze super afgewerkte halfvrijstaande woning met vrijstaande garage. De woning heeft vrij uitzicht aan de voorzijde en de ruime achtertuin geeft veel privacy en is gelegen op het westen. De woning is de afgelopen jaren gemoderniseerd en voorzien van o.a. een nieuwe keuken en nieuwe vloeren op de begane grond eerste verdieping.

De woning ligt vlakbij het Johan Smitpark en op enkele minuten van het dorpscentrum. Het dorp Zuidhorn heeft een gezellige dorpskern met uitstekende voorzieningen. Op korte afstand liggen het winkelcentrum, het station en de bushalte met resp. goede trein- en busverbindingen.

Indeling: entree, hal met garderobekast, modern toilet, woonkamer met luxe open keuken (samen 36m) met praktische indeling en fijne lichtinval, bijkeuken met witgoedaansluitingen en toegang tot de royale tuin. Achter in de tuin is een robuuste houten overkapping gemaakt waar heerlijk kan worden genoten met een kopje koffie in de ochtend en een glaasje wijn 's avonds.

Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers van 14m, 11m en 9m, moderne badkamer met douche, hoekbad, 2e toilet en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken zolderverdieping met veel bergruimte en de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer.

Bijzonderheden:
- De woning is zeer goed onderhouden.
- De woning is volledig voorzien van dubbele beglazing en wordt verwarmd door een HR cv-ketel uit 2006.
- Door de hoekligging is er een royale oprit geschikt voor meerdere auto's.
- Royale vrijstaande garage van 6 x 4 meter op eigen terrein.
- Gelegen aan een groenstrook, dus geen directe overburen.
- Kortom een keurige woning op een prachtplek waar u zo in kunt trekken.

Lees meer...
Streetview