Piet Heinstraat 5, 9781CB BEDUM

Woonopp.

92 m2

Perceelopp.

265 m2

Omschrijving

In een rustige, kindvriendelijke woonstraat ligt deze halfvrijstaande woning met royale vrijstaande garage op een ruim perceel. Het woonhuis is goed onderhouden en heeft 3 slaapkamers op de verdieping. De diepe en zonnige tuin is gelegen op het oosten en achter in de tuin is een heerlijke overkapping aanwezig voor de zomeravonden.

Het dorp Bedum heeft een centrale ligging in Groningen en heeft talrijke voorzieningen. Naast goede winkelvoorzieningen zijn er in het dorp tal van verenigingen en scholen aanwezig. De stad Groningen ligt op circa 10 autominuten en er zijn goede bus- én treinverbindingen aanwezig. Op loopafstand van het woonhuis zijn het winkelcentrum en de sportvelden gelegen.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, toilet, moderne en lichte woonkamer met open keuken van ca. 40m², bijkeuken ca. 10m² met witgoedaansluitingen.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers van respectievelijk 13m², 6m² en 8m² waarbij elke kamer voorzien is van praktische inbouwkasten, moderne badkamer met douche en wastafelmeubel. Vanaf de overloop is er door middel van een vlizotrap de vliering te bereiken waar veel bergruimte aanwezig is.

De achtertuin is bijna 20 meter diep en heeft naast een ruim terras ruimte voor een gazon. De houten garage van 26m² is geïsoleerd en achter in de tuin is een leuk prieel aanwezig. Aan de voorzijde van het huis is een ruime oprit waar de auto kan staan op het eigen terrein.

Bijzonderheden:
- Geheel voorzien van dubbele beglazing
- Verwarming door middel van een eigen HRE cv-ketel (bouwjaar 2015)
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast.
- Royale oprit en daarnaast ook nog een ruime garage aanwezig.

Kortom een nette gezinswoning op een leuke plek, zeker een bezichtiging waard.

Lees meer...
Streetview