Petrus Campersingel 135, 9713AH GRONINGEN

Woonopp.

90 m2

Omschrijving

Op een fantastische locatie nabij het UMCG en op loopafstand van het stadscentrum ligt deze karakteristieke jaren '30 benedenwoning met 2 slaapkamers en een diepe tuin. De woning is goed onderhouden en de afgelopen jaren zijn de keuken, badkamer en toilet gemoderniseerd. De woning is goed bereikbaar per fiets, openbaar vervoer en met de auto. De uitvalswegen A7 en A28 zijn in enkele minuten te bereiken.

Indeling
Begane grond: entree, tochtportaal, gang, kelderkast met veel opbergruimte, toilet, kast onder de trap, woonkamer ca. 33m met openslaande deuren naar de tuin, lichte en moderne keuken met inbouwapparatuur, nette aangelegde achtertuin op het oosten van ca. 10 meter diep. In de tuin is een stenen fietsenberging aanwezig en de tuin is tevens bereikbaar via een afgesloten achterom.

Eerste verdieping: overloop, moderne en lichte badkamer met bad, douche, vaste wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping: overloop, 2 slaapkamers van 9m en 7m.

Bijzonderheden:
- Sfeervol woonhuis (zogenaamde torenbouw) met diverse originele elementen aanwezig, zoals bv. de granito vloer, hang- en sluitwerk en paneeldeuren.
- Moderne keuken voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, combi-magnetron, gaskookplaat en afzuigkap.
- Recent zijn ook het toilet en de badkamer geheel vernieuwd.
- De tuin is netjes aangelegd, ligt op het oosten en is bereikbaar via een afgesloten achterom.
- Ruime woonkamer welke bijna 2,9 meter hoog is.
- Voldoende bergruimte door diverse inbouwkasten in de woning.
- De woning wordt verwarmd door een HR cv-ketel en is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- Kortom een fantastische woning voor een stadse genieter.

Lees meer...
Streetview