Petrus Campersingel 11-E, 9713AC GRONINGEN

Woonopp.

44 m2

Omschrijving

Deze leuke benedenwoning is gelegen nabij het Groningse centrum, het UMCG en diverse uitvalswegen. De woning is voorzien van kunststof kozijnen en beschikt over een mooi formaat tuin. Ben je op zoek naar een leuke plek voor jezelf of ben je als ouders van een studerend kind zoekende, dan is dit een zeer aantrekkelijke woning!

De woning is gelegen nabij het UMCG en het Groningse centrum. Allerhande voorzieningen zijn dan ook binnen handbereik. Toch kan ook van de rust worden genoten, daar het object gelegen is in een rustig straatje waar enkel bestemmingsverkeer komt. Het object is verder goed onderhouden, heeft kunststof kozijnen en dubbele beglazing. Daarnaast beschikt het over een nette keuken, toilet en nette badkamer, dus is het nagenoeg per direct te betrekken.

Indeling
Entree, hal, lichte woonkamer met open keuken (ca. 22m²), slaapkamer van 8,5m², bergruimte alwaar cv, badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en witgoedaansluitingen.

De tuin is netjes aangelegd en biedt voldoende ruimte om onder het genot van een drankje met vrienden heerlijk te barbecueën. Tevens is er een gezamenlijke fietsenberging aanwezig. Deze wordt gedeeld door de bewoners van nummer 11 t/m 11E

Bijzonderheden
- Gelegen nabij het UMCG.
- De groepenkast is vernieuwd in februari 2023.
- De cv-ketel is vernieuwd in 2022.
- De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen.
- Parkeren kan naast/achter de woning. Hiervoor kan een vergunning worden aangevraagd.
- Voorzien van energielabel C.

Lees meer...