Petersburg 36, 9241WK WIJNJEWOUDE

Woonopp.

100 m2

Perceelopp.

8.205 m2

Omschrijving

Aan de rand van Wijnjewoude gelegen modern vrijstaand woonhuis met carport, dubbele garage, ruime tuin en een perceel weiland.

Wijnjewoude is een dorp in de gemeente Opsterland in de provincie Friesland aan de nu nog doorgaande weg, de N 381 tussen Drachten en Oosterwolde. (Toekomstvisie N 381, www.N381.nl). Het dorp zelf heeft winkels voor de dagelijkse boodschappen, circa 2050 inwoners en is gelegen in een mooi gebied met volop mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten door de bossen en de Duurswouder Heide, in de nabijheid van het toeristische Bakkeveen met diverse campings en recreatiemogelijkheden.

De woning is in 1999 gerenoveerd en aangepast aan de huidige eisen van comfort en is een ideaal object voor een klein gezin, hobbymatig boeren en of paardenliefhebbers.

Begane grond:
Entree, hal, ruime bijkeuken met vaste wastafel, wasmachineaansluiting en voldoende werkruimte, kantoor/slaapkamer, hal/gang met voorraadkast, toilet met fonteintje, meterkast, slaapkamer, badkamer (bj.2001) voorzien van vaste wastafel, douchecabine en ligbad, ouderslaapkamer, lichte woonkamer met open keuken v.z.v. keramische kookplaat, wasemkap, spoelbak en koelkast.
Aangebouwde stenen berging, ruime overkapping/carport, houten dubbele garage voorzien van elektra.

Verdieping:
Middels vlizotrap is een royale zolderberging te bereiken met mogelijkheden voor het creen van meer ruimte. CV ketelopstelling.

Bijzonderheden:
- totale perceeloppervlak 82 are en 5 centiare.
- grotendeels kunststof kozijnen met geheel isolerende beglazing.
- verwarming en warm water d.m.v. CV HR combi ketel, merk; Remeha, bj. 2008.
- zonnige tuin rondom de woning.
- deels voorzien van zonnescherm en rolluik.
- lange oprit met parkeerruimte voor meerdere auto's.
- mooi gelegen perceel weiland.
- vanuit de veranda een mooi uitzicht over de tuin.
- woonhuis rond 2000 uitgebouwd met royale hal en bijkeuken.
- kortom een prettig woonhuis in een natuurlijke woonomgeving in de driehoek Groningen-Friesland-Drenthe en zeer geschikt voor het houden van paarden.

Lees meer...
Streetview