Oudendijk 47, 9989EN WARFFUM

Vraagprijs

€ 225.000 kosten koper

Woonopp.

80 m2

Perceelopp.

165 m2

Omschrijving

Uitzicht over de landerijen en in de verte de Waddenzee? Deze 2-onder-1-kapwoning heeft beide! Het betreft een jaren '30 woning aan de rand van Warffum met een praktische stenen schuur en leuke overkapping. De kozijnen zijn van kunststof en er liggen 7 zonnepanelen op het dak. De woning heeft een speelse indeling en is voorzien van 3 slaapkamers.

Deze woning is gelegen aan de rand van het populaire dorp Warffum. In Warffum zijn allerhande voorzieningen aanwezig, zoals een supermarkt, school en sportfaciliteiten. Ook is het dorp bekend om het jaarlijks terugkerende Op Roakeldais, een groot folkloristisch dansfestival. De verbinding met de rest van de provincie Groningen en de stad is goed door de aanwezigheid van een treinstation, bushaltes en uitvalswegen.

Indeling
Begane grond: achterhal, toilet, half open keuken van 13m² met royale keukenopstelling met Boretti fornuis, woonkamer van 30m² met schitterend uitzicht over de landerijen en gezellige houtkachel. Vanuit de hal is eveneens de badkamer te bereiken met douche en wastafel.
Eerste verdieping: overloop en 3 slaapkamers.

Aan de voorzijde van de woning is fantastisch uitzicht over de landerijen. De beschutte achtertuin is gelegen op het zuiden. In de tuin staat een stenen schuur van 12m² welke voorzien is van elektra en water. Tegen de schuur bevindt zich een overkapping waar een leuk zitje is gerealiseerd.

Bijzonderheden:
- Een schitterend uitzicht over de landerijen met in de verte de Waddenzee.
- Energielabel C.
- De begane grondvloer, muren en het dak zijn nageïsoleerd.
- In 2015 zijn 7 zonnepanelen geplaatst op het dak.
- De woning wordt verwarmd middels een Remeha cv-ketel uit 2006.
- De keuken is voorzien van een Boretti 6-pits gastoestel en dubbele oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser uit 2022 en apothekerskast.
- Voor de koper is nog een deel van de subsidie aanwezig voor het verduurzamen danwel verbeteren van de woning.

Hieronder een stukje tekst van de eigenaren:
Kijk eens naar deze prachtige plek! Pal naast het water met een adembenemend vrij uitzicht. Het is hier heerlijk landelijk en comfortabel wonen, aan de rand van het sfeervolle dorp Warffum. Vanuit deze idyllische stek kun je dagelijks genieten van zowel de opkomende als ondergaande zon, wat een luxe! Er zijn talloze plekken waar je kunt ontspannen: bij de houtkachel, tijdens een picknick bij de naastgelegen sluis, of gewoon met een kop koffie voor het huis. En wat dacht je van het uitzicht vanuit de woonkamer? Elke dag wordt je betoverd door de prachtige luchten boven het Hogeland.
Het mooiste is nog wel de levendigheid van de natuur hier. Reeën, hazen, reigers, fazanten en roofvogels laten zich hier dagelijks zien, wat een privilege om van zo dichtbij te mogen ervaren. En voor de watersport liefhebbers is er genoeg te doen: vissen, kanoën, varen, schaatsen en zelfs zwemmen, allemaal direct naast het huis. Het is een perfecte uitvalsbasis voor een mooie wandeling of fietstocht door de landerijen of naar het pittoreske haventje van Noordpolderzijl.
Deze jaren dertig woning is robuust gebouwd, gemoderniseerd en uitstekend onderhouden. Het is een sfeervol en instapklaar huis, gelegen in een gezellige buurt. Wil je toch nog wat aanpassen? Geen probleem, er is nog subsidie beschikbaar dat overgedragen kan worden naar de nieuwe bewoner. Dankzij de zonnepanelen, vloer-, spouw- en dakisolatie is de stroomrekening heel laag. Dankzij de houtkachel is ook de gasrekening minimaal.
We kunnen met een gerust hart zeggen dat dit een plek is waar je je meteen thuis zult voelen. Kom snel een kijkje nemen en ontdek zelf de magie van deze bijzondere woonlocatie.

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Vraagprijs
€ 225.000 kosten koper
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1932

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
80 m2
Externe bergruimte
15 m2
Perceeloppervlakte
165 m2
Inhoud
284 m3

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal woonlagen
1

Energie

Energielabel
C

Brochure

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Streetview