Oude Badweg 58-A-3, 9752XP HAREN GN

Woonopp.

45 m2

Perceelopp.

672 m2

Omschrijving

Op een van de mooiste plekken aan het Paterswoldsemeer ligt deze dubbele kavel (eigen grond) met recreatiechalet. De totale kavel is 672m² groot en ligt direct aan het 'grote' meer met een royale eigen aanlegsteiger en heel veel privacy. Het recreatiegebied aan het Paterswoldsemeer is bij uitstek geschikt om rust en ruimte te ervaren aan het water en toch alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik te hebben.

Het recreatiegebied rondom het Paterswoldsemeer is een fantastische omgeving waar rust, ruimte en natuur bij elkaar komen. Naast de talloze watersportmogelijkheden zijn er langs de oevers van het meer prettige fiets- en wandelmogelijkheden. De binnenstad van Groningen en het centrum van Haren op respectievelijk 25 en 20 minuten fietsafstand en rondom het meer zijn tal van restaurants aanwezig. Het houten chalet ligt in het deelgebied Ruige Hoek op eigen grond. Vanaf de parkeerplaatsen is het ongeveer 3 minuten wandelen naar het eigen huisje (bij bijzonderheden is het chalet per auto bereikbaar).

Indeling
Entree, woonkamer met half open keuken samen 31m², er zijn 2 bescheiden slaapkamers en er is een badkamer met een toilet, wastafel en douche. Het chalet is aangesloten op water en elektra. Op dit moment wordt er gekookt via gasflessen. In de woonkamer is een houtkachel aanwezig voor sfeer en warmte.

Naast het chalet is een houten berging aanwezig met daarin een 2e toilet en een wastafel.

Bijzonderheden:
- Extra brede kavel omdat het vanouds 2 kavels zijn.
- Ligging direct aan het 'grote' meer met een royale eigen aanlegsteiger.
- Het chalet is geplaatst in 1992 en is enigszins gedateerd. Er zijn goede mogelijkheden voor verbouw of nieuwbouw, hierover kan de makelaar meer informatie geven.
- Er is de mogelijkheid om een eigen boothuis op het perceel te realiseren.
- Het grondoppervlakte van de kavel is circa 420m² en er is circa 250m² water in eigendom.
- Permanente bewoning niet toegestaan.

Kortom voor de liefhebber van water, rust en ruimte ligt hier op een fenomenale locatie aan het Paterswoldsemeer een droomplek, die na meer dan 40 jaar overgaat naar een nieuwe eigenaar.

Lees meer...
Streetview