Oppenheimstraat 54, 9714ES GRONINGEN

Woonopp.

89 m2

Omschrijving

Aan een rustige en leuke woonstraat in de professorenbuurt ligt deze sfeervolle benedenwoning met drie slaapkamers. De woning is in het verleden uitgebouwd waardoor er veel ruimte op de begane grond aanwezig is, waaronder een slaapkamer en een badkamer. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers op de verdiepingen aanwezig (zogenaamde torenbouw). Er is een heerlijke achtertuin op het zuidwesten aanwezig.

De woning is gelegen in een vriendelijke en rustige straat in de gewilde Professorenbuurt in de Korrewegwijk. Om de hoek ligt het UMCG en ook het stadscentrum ligt slechts op enkele fietsminuten. Vlakbij de woning ligt het wijkwinkelcentrum met daarin alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. Qua bereikbaarheid heeft de woning het voordeel om makkelijk de stad in te kunnen, maar ook de stad uit is geen enkel probleem door de ligging nabij uitvalswegen.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal met tochtportaal, toilet, sfeervolle woonkamer met open keuken (samen 39m²), vanuit de keuken is de eenvoudige badkamer bereikbaar met een douche, wastafel, wasmachine-aansluiting en de opstelplaats van de CV-ketel, vanuit de hal is eveneens de slaapkamer 8m² op de begane grond te bereiken.

De heerlijk zonnige stadstuin is gelegen op het zuidwesten en is voorzien van een achterom. In de tuin is eveneens een fietsenberging aanwezig van 5m².

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer 8m².

Tweede verdieping: overloop met inbouwkast, slaapkamer 8m².

Bijzonderheden:
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing.
- Complete woonplattegrond op de begane grond, daarmee levensloopbestendig.
- Door de hoge plafonds en grote raampartijen is er een plezierige lichtinval in de woning.
- Verwarming door middel van een eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2013).
- De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, gaskookplaat en een afzuigkap.
- VvE is op dit moment niet actief.

Lees meer...
Streetview