Oppenheimstraat 22, 9714ER GRONINGEN

Vraagprijs

€ 439.000 kosten koper

Woonopp.

161 m2

Perceelopp.

148 m2

Omschrijving

Royaal en karakteristiek woonhuis op een goede locatie in de Professorenbuurt, dat typeert deze samengevoegde boven- en benedenwoning met een fijne tuin goed. Doordat deze woning is samengevoegd biedt het extra gebruiksmogelijkheden daar er op dit moment twee woonkamers en vijf slaapkamers aanwezig zijn, of zelfs zeven kamers wanneer de 2e woonkamer gebruikt wordt als slaap- of werkkamers. Dit kan ideaal zijn voor een samengesteld gezin, werken aan huis of voor mantelzorg. In het woonhuis zijn nog veel authentieke sfeerelementen aanwezig zoals hoge plafonds, paneeldeuren en glas-in-loodramen. Doordat de huidige eigenaren de woning reeds hebben verduurzaamd is er zelfs een energielabel C aanwezig.

De woning is gelegen in een vriendelijke en rustige straat in de gewilde Professorenbuurt in de Korrewegwijk. Om de hoek ligt het UMCG en ook het stadscentrum ligt slechts op enkele fietsminuten. Vlakbij de woning ligt het wijkwinkelcentrum met daarin alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. Qua bereikbaarheid heeft de woning het voordeel om makkelijk de stad in te kunnen, maar ook de stad uit is geen enkel probleem door de ligging nabij uitvalswegen.

Indeling
Begane grond: achter de dubbele voordeur is een tochtportaal met trapopgang aanwezig, hal met garderoberuimte, toilet, woonkamer-en-suite met speelse erker met glas-in-loodramen, suitedeuren tussen de voor- en achterkamer, openslaande deuren naar de tuin en aan de achterzijde is grenzend aan de woonkamer een kleine maar praktische werkkamer aanwezig. Op de begane grond is eveneens de keuken gesitueerd met eenvoudige keukenopstelling en een toegang tot de heerlijke tuin.

Eerste verdieping: overloop, separaat toilet, tweede woonkamer-en-suite waarbij de voor- en achterkamer eveneens als slaap- of werkkamers gebruikt kunnen worden van beiden 15m² waarbij de achterkamer toegang geeft tot het balkon, slaapkamer 7m², badkamer met bad en wastafelmeubel.

Tweede verdieping: overloop met veel lichtinval door daklicht, drie slaapkamers van respectievelijk 12m² met twee inbouwkasten, 15m² met twee inbouwkasten en wastafel en een slaapkamer van 9m², bergruimte met CV-ketel en wasmachineaansluiting.

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten en heeft een hele prettige maatvoering. Achter in de tuin is een stenen berging aanwezig bestaande uit twee delen van in totaal 15m², perfect voor de fietsen en de tuin- en klusspullen.

Bijzonderheden:
- Het woonhuis is voorzien van een energielabel C.
- Bijna geheel voorzien van dubbele beglazing, glas-in-loodramen zijn voorzien van voorzetglas.
- Verwarming door middel van eigen HR cv-ketel (bouwjaar 2005).
- De houten begane grondvloer is na geïsoleerd.
- Voorzien van 12 zonnepanelen op het dak.
- In het woonhuis is een glasvezelaansluiting aanwezig.
- Door de samenvoeging is veel leefruimte met diverse gebruiksmogelijkheden ontstaan.
- De Oppenheimstraat maakt onderdeel uit van het beschermde stadsgezicht van de Korrewegwijk.
- Gewenste oplevering medio december.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit heerlijke royale woonhuis dan maken wij graag een afspraak om u dit te laten zien.

Lees meer...
Streetview