Oppenheimstraat 15, 9714EK GRONINGEN

Vraagprijs

€ 237.500 kosten koper

Woonopp.

65 m2

Omschrijving

Fijne en lichte benedenwoning met 2 slaapkamers en een grote tuin aan de Oppenheimstraat. Aan de noordkant van het centrum van de stad Groningen ligt de Professorenbuurt in de Korrewegwijk. Deze buurt is ontwikkeld in de jaren '30 van de vorige eeuw. Aanvankelijk met het idee om eengezinswoningen te bouwen werd gaandeweg overgeschakeld naar de ontwikkeling van beneden- en bovenwoningen.

In de Professorenbuurt van de Korrewegwijk is de Oppenheimstraat een bekende straat. Het appartement ligt op korte afstand van de Groninger binnenstad, het UMCG, het Zernikecomplex en het Noorderplantsoen. Daarnaast zijn alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving aanwezig zoals supermarkten, scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen.

De woning maakt het een/derde deel uit van een vereniging van eigenaren omvattende een benedenwoning en twee boven appartementen.

Indeling:
Begane grond: entree, gang, toilet, lichte woonkamer van 23² met erker en openslaande deuren naar de tuin. Grenzend aan de woonkamer een nette badkamer voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche, 2 vaste kasten en ruimte voor de wasmachine en droger. Vanuit de hal zijn de keuken en slaapkamers toegankelijk. De keuken heeft veel kastruimte en is voorzien van een vaatwasmachine, koelkast, gaskookplaat en afzuigkap. De slaapkamer aan de voorzijde van 7 m² is voorzien van een vaste kast, de tweede slaapkamer aan de tuinzijde van 8,4 m² is voorzien van 2 vaste kasten. Zowel de keuken als de woonkamer bieden toegang tot de diepe achtertuin op het noordoosten van 130 m², welke tevens toegankelijk is via een achterom.

Bijzonderheden:
- diepe tuin op het noordoosten 9,5 bij 15 meter
- houten berging annex fietsenberging
- keurig onderhouden achterom met verlichting
- gelegen in gebied van beschermd stadsgezicht
- inactieve VvE, wel ingeschreven in de KvK, tevens een gezamenlijke brandgangvereniging
- verwarming en warm water via eigen c.v. combi Remeha 2018
- woonkamer met fraaie parketvloer
- nette afwerking van de woning
- vrijwel geheel voorzien van dubbel glas
- buitenkraan in de tuin.

Lees meer...
Streetview