Oost 40, 9285XL BUITENPOST

Woonopp.

205 m2

Perceelopp.

20.701 m2

Omschrijving

Een prachtige gerenoveerde woonboerderij met ruim 2 hectare grond, gelegen aan de doorgaande weg buiten het dorp Buitenpost. De woonboerderij heeft een nette en frisse uitstraling, zowel binnenshuis als buitenshuis. In 2008 is het gehele rieten dak van de woonboerderij vervangen. Rondom het huis ligt een fraai aangelegde tuin, het erf is aan de achterkant grotendeels verhard met beton. Naast de boerderij staat een wagenschuur van 100m², een vee-stalling van 420m² en een mestsilo met een inhoud van 340m³.

Indeling woonhuis:

Begane grond:
Lange gang voorzien van lambrisering en plavuizen vloeren, entree, zwevend toilet, ruime woonkamer van ca. 25 m², kantoorkamer ca. 20 m², luxe en fraai afgewerkte badkamer ca. 15 m² waarin een bubbelbad, ruime douchehoek en een dubbele wastafel zijn ingebouwd. De woonkeuken ca. 16m² is voorzien van een modern keukenblok met diverse inbouwapparatuur. Achter de keuken is een bijkeuken/berging van 7m². Het achterhuis van de boerderij is toegankelijk via een bijkeuken van ca. 20m² met tevens een ruime bergkast en voorraadruimte.

Eerste verdieping:
De verdieping is geheel opnieuw ingericht, naast de ruime overloop ca. 10 m² zijn er drie slaapkamers respectievelijk groot 20m², 11m² en 9m². Tevens is er op de verdieping ook een tweede toilet aanwezig. Zolderruimte ca 25 m² bereikbaar middels vlizotrap.

Bijzonderheden:
- Het deel (achterruimte) van de boerderij is totaal circa 140 m² groot en thans voorzien van een drietal paardenboxen. De vloeren zijn geheel verhard.
- Het complete dak en de spanten van het dak zijn geheel vernieuwd in 2008 tijdens de renovatie.
- Boerderij en erf zijn geheel gerenoveerd en kunnen zo betrokken worden.
- Vrijwel geheel voorzien van dubbel glas.
- Mooie houten vloer in de woonkamer en het kantoor.
- Inhoud woonboerderij 1650 m³.
- Woonoppervlakte 205 m².
- Overige inpandige ruimte 140 m².
- Bijgebouwen 520 m².

Indeling bedrijfsgedeelte:

Het bedrijfsgedeelte van de boerderij omvat een groot beton verhard erf van ruim 300 m² met een mestplaat. Verder staat er een stal; afmeting 35 bij 12 meter breed. Deze stal is geheel beton verhard en heeft een vrije overspanning met metalen spanten. De stal is geschikt voor groepshuisvesting van vee. Naast de stal staat een houten wagenloods deze meet 14,7 bij 6.9 meter, de vloer is hier onverhard. Zowel de wagenloods als de stal zijn gedekt met abc asbest golfplaten.

Achter de stal staat een mestsilo met een inhoud van 340 m³, welke is gebouwd in 1988. In 2010 is een nieuwe silo kap geplaatst en is de silo voor 8 jaar gekeurd.

Rondom het perceel is een omheining geplaatst voor het houden van paarden, verder is er een paardenbak aangelegd met speciaal zand. De afmeting hiervan is 20 bij 40 meter.
Achter de gebouwen ligt een perceel weiland van circa 40 are.
De totale perceeloppervlakte is thans: 2 hectare 7 are 01 centiare.

Naast de kavel waarop de gebouwen staan, liggen een tweetal percelen grasland (totaal groot 2 hectare 4 are en 95 centiare), welke eventueel er bij te kopen zijn.

Lees meer...
Streetview