Onderduikersstraat 90, 9727CZ GRONINGEN

Woonopp.

85 m2

Omschrijving

Ruim 3-kamer appartement met inpandige berging. Het appartement is gelegen op de derde woonlaag. De Onderduikersstraat is gelegen in de wijk Laanhuizen. Deze naoorlogse wijk is gelegen nabij het Stadspark en het centrum, tevens is de woning gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen.

Indeling: afgesloten trappenhal, ruime entree, lichte woonkamer (ca 38m2) met een ruim balkon op het westen, toilet, keuken met een fraai modern keukenblok met voorraadkast, douche met vaste wastafel, slaapkamer (2.9 x 3.4m) en een tweede slaapkamer (5.2 x 2.7m). Het betreft een voormalig 4-kamer appartement; de vierde kamer is bij de woonkamer aangetrokken waardoor een ruime woonkamer is ontstaan.


Bijzonderheden:
- Keuken is voorzien van combi magnetron, vaatwasser, gaskooktoestel en veel kastruimte.
- Het appartement is voorzien van centrale verwarming (CV-ketel in eigendom).
- De woonkamer heeft een parketvloer.
- Appartement met veel licht en een gunstige bezonning.
- Toilet, keuken en douche zijn gemoderniseerd.
- Actieve vereniging van eigenaren, met een maandelijkse bijdrage van 135,-.
- Ruim balkon op het westen.

De verkoper aan het woord:

Mijn appartement staat te koop in de rustige wijk Laanhuizen. Dit ligt tussen Stadspark en het centrum. Het heeft daarmee ook een hele gunstige ligging: 5 minuten fietsen van het centrum; 5 minuten fietsen en 10 minuten lopen van Martiniplaza. 5 minuten lopen naar Stadspark, waar diverse openlucht evenementen worden gehouden!! 10 minuten lopen van het centraal station. Omdat dit appartement aan de zuidkant van het centrum ligt, ben je met de auto zo op de snelweg en met de fiets ben je zo de stad uit, om mooie fietstochten te maken.
De reden van verkoop is dat dit appartement te klein is voor ons vieren; daar willen wij verhuizen naar een eengezinswoning. 10 jaar heb ik hier met heel veel plezier gewoond. Pijn in mijn hart om hier weg te gaan, vooral omdat alles zo dicht bij is. Ik hoop dat de nieuwe eigenaar hier met net zo veel plezier gaat wonen!

Lees meer...
Streetview